Kom nu skat 

Sandheden om min ferie

Nu har jeg jo blogget lidt om vores ferie på Mallorca og vi er nu hjemme igen i vores skønne hus, men jeg synes I skal høre sandheden om min ferie. 

Det har været en helt igennem skøn og dejlig ferie med min dejlige kæreste, men det har også været en ferie med tåre, angst og en masse tanker.

Jeg har det, som jeg også har skrevet om før på bloggen, rigtig svært med min krop og min vægtstigning. Jeg ved det er en naturlig del af at være gravid, men da jeg stort set altid har været på kur, gør det bare noget ved min hjerne. Jeg ved mange af jer tænker, du laver et menneske, din krop er på arbejde slap af, men det er bare ikke så nemt for mig. 

Jeg har haft nogle ordenlige tude ture på ferien, og det er ofte angst og magtesløshed der får tårnene frem. Jeg får ofte angst om aftenen, jeg er så bange, nervøs og angst for mit “nye liv” jeg har svært ved at sætte ord på hvad det præcist er der sker inde i mig, men det er kaos. 

Det var også Dinos og min første rejse som kærester, og jeg vil så gerne gøre mig lækker for ham, jeg havde bare ikke rigtig nogle gode dage, I ved hvor man føler det køre meget godt 🙂 

Hhhmm men her er lidt flere billeder fra turen… 

   
    
 

6 kommentarer

 • TC

  Kære Julie. Tak fordi du sætter ord på. Jeg har skrevet til dig før, da jeg også har haft den vildeste migræne hovedpine og konstant kvalme. Ja, og nu er vores graviditeter fuldstændig ens igen. Jeg HADER at jeg tager på. Jeg kan slet ikke forlig mig med vægten der stiger, og tanken om, at jeg bare bliver mere og mere rund. Hvor er det dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste der har det sådan. Hilsen TC, 14+2.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære TC

   Tak for din besked 🙂 Hvor er jeg ked af at høre at du har det lige som mig, men der er jo kun en vej og det er fremad. Men det er en lang sej vej, men alle siger når man kan mærke liv så ændre det sig, jeg glæder mig til det.

   Kæmpe Knus og tanker
   Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Everhøj Thyge

  Juliane har selv angst og ved hvad vil sige men har kæmpet mig næsten til bage til normal! Og nyd din graviditet og det nye liv der venter jer det bliver så godt, tror når du først har født så vil en del af angsten også aftage da som mor man simpelthen ikke har tiden og kroppen fokusere på noget andet knus her fra 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Sanne

   Åh jeg håber du har ret 🙂 Vil elske ikke at have den dumme angst, jeg øver mig i ikke at lade mig blive alt for påvirket af den.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Det er svært at sætte mig i dit sted, men prøver alligevel .
  Har du overvejet at opsøge din læge eller en psykolog? For det bliver virkelig 20 lange uger hvis du ikke får arbejdet med din angst for at tage på. Du ser flot gravid ud, og ja, tænk engang du har et lille barn i maven.
  Håber du får noget hjælp og kan komme til at hvile mere i din graviditet og de kilo som vil komme på .
  Tro mig: de er hurtig væk når bebsen er født. Amning, lange ture med barnevognen og manglende tid/søvn gør at de hurtigt forsvinder igen. Kram herfra ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Iben

   Jeg snakker med min jordemor om det, men det kunne godt være jeg skulle snakke med min læge om det også. Tusind tak for komplimentet og jeg håber virkelig du har ret mht til de ekstra kilo 🙂

   Tak for beskeden.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom nu skat