10 gode råd til at komme igennem en graviditet

Se mig nøgen

Du har klikket ind for at se mig nøgen. Grunden til at jeg laver dette “Se mig nøgen” indlæg er, at jeg vil se hvor meget nøgenhed betyder for os. Hvor meget betyder nøgenhed for dig, og for din færden på internettet? Der er mange der klikker ind for at se, hvis en de ved hvem er, er nøgen eller let påklædt. Dette sociale eksperiment går for mig ud på, at se hvor mange der klikker ind. Men jeg må desværre skuffe dig, jeg kommer ikke til at vise billeder hvor jeg er helt nøgen 🙂 Men tak fordi du klikkede ind, og jeg håber du vil smide en kommentar, inden du smutter igen….

julianeaxen.com

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

11 kommentarer

 • jamen, det er da helt rigtigt at lidt nøgen hud virker som en magnet – kender det fra denne del af min egen hjemmeside http://www.wildone.dk/mix/nogenbade/nogenbade.htm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En læser

  Vil bare ikke sige at jeg læser din blog i etaper – ment på den måde at jeg læser den cirka en gang hver måned, tilgengæld læser jeg så ALLE oplæg du har lavet siden sidst. Så jeg kigger slet ikke på overskriften inden jeg trykker ind, så tror desværre ikke din statistik bliver sandfærdig
  Held og lykkelig videre – og fedt at følge med så tæt på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Fantastisk du læser med om det er hver dag eller en gang om måneden betyder ikke noget 🙂 Og tak…
   Du har ret mht. statistikken, jeg sjusser mig frem 🙂

   Rigtig god dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvis du skal bruge din lille statistik til noget skal du jo modregne alle de brugere der normalt går ind og læres alle dine indlæg. Og som trofast bloglæser af både din og en del andre, ved jeg at der ofte leges med overskrifterne for så at skrive om noget lidt andet i indlægget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det har jeg helt styr på og det kan jeg altid se 🙂 Det synes jeg nu ikke jeg gør med overskrifterne, selvfølgelig gjorde jeg det i dette indlæg men ellers rammer de nu meget godt plet.. Og dejligt du læser med :-))

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hey, er glad for at du har budt mig velkommen, helt ind til den du er.
  – Kunne du have nogen interesse i at kende mig bedre, vil jeg meget gerne dele det med dig, alt hvad jeg forventer er at du søger nyt, hele tiden.
  Mvh, Eli Naaluk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  hahaha du er skøn (-: Nøgenhed er frihed for mig. Det modsatte, at dække mig til, sætter jeg dog også pris på til tider.
  Somme tider kan meget små stykker tøj virke langt mere “anstødeligt” på mig end nøgenhed (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det giver jeg dig fuldstændig ret i 🙂 Og tak… <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter

  Buenas noches, Juliane eres muy hermosa y atractiva – creo que eres súper interesante como persona!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 gode råd til at komme igennem en graviditet