Den dejligste dag

Selvfølgelig har jeg styr på det!

Igår havde vi en super dejlig familie dag, som jeg skrev lidt om Den dejligste dag Men der skete faktisk noget ret sjovt, da vi skulle til at køre hjem. Jeg var gået lidt i forvejen og havde pakket bilen. Da vi sætter os ind i bilen, spørger Dino mig, om jeg var bange for at tabe noget ud af mine lommer (jeg havde de fedeste Comfy Copenhagen jogging bukser på). Jeg svare helt tydeligt, “nej fordi jeg kan mærke, det er nogle gode lommer, der er i disse bukser, og jeg har altid styr på de ting, jeg har i lommerne.. hvorfor?” Spørger jeg… Mangler du ikke din helt nye iPhone 7?? Næ tænker jeg, den ligger i min taske.. Men jeg tjekker lige og ups.. ingen telefon 🙈. Dino havde fundet den lige så fint i sandet, der hvor jeg havde siddet, og selvfølgelig havde han lige taget et billedet, så jeg kunne se hvor fint den stod der i sandet haha…

img_0420

Okay så havde jeg ikke helt styr på det alligevel.. Så da Victoria og jeg tog en tur i skoven idag, tjekkede jeg hele tiden mine lommer for telefon og bilnøgler ❤…

Det er så fantastisk at være ude med Victoria men det er ikke så mange kalorier jeg får forbrændt, hun vil jo samle alle stenene op i skoven.. Som I kan se på billedet er vi ret tæt på p pladsen :-).

img_0463

Men det har været en fantastisk dag og Victoria hygger sig så meget i naturen ❤.

img_0458

img_0459

img_0464

6 kommentarer

 • Michelle

  Håber alt er godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Tak Michelle for din omsorg <3 Som du kan læse havde vi en ikke så sjov påske, men det går godt igen Kæmpe Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor hyggeligt – og nøj, jeg har glemt og tabt min tlf alt for mange gange 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Haha.. Det plejer jeg nu ikke at gøre men nu er jeg jo blevet mor, så har lidt meget i hovedet ind imellem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Så gode billeder og så skøn hun er:-)
  Vi ønsker jer en dejlig påske.
  Maria og Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Harkjær

   Tak søde Tina og Maria bedre sent end aldrig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dejligste dag