Bioslimming er en ny slankende behandling fra syd Frankrig

Send en tanke..

Valentins dag står for døren, og vi ved alle dette er den officielle kærlighedsdag, og om man vil det eller ej, vil vi alle blive glad for en tanke denne dag!

Jeg er blevet præsenteret for det mest fantastiske koncept, det bliver ikke nemmere. Send en tanke  er stedet hvor du kan vælge det helt perfekte gavekort , det kan være blomster, undertøj, chokolade, oplevelser osv. You name it they got it!!! Forestil dig du har glemt fødselsdagsgaven  til din kæreste, eller værtinde gave til en middag og du er på vej, send en tanke redder dig, få sekunder efter er gaven modtaget og du kan møde op med et smil på læben! I LIKE?

Dette er den perfekte gaveide til i morgen, selvom man måske ikke har en kæreste, så send en tanke til din mor, far, en veninde eller en god ven. Alle bliver glade for en tanke ?

Her kan du læse hvad Sharawoot Poomongkolchai, Marketingmedarbejder hos Huuray ApS siger om konceptet:

Det er Danmarks nye gavekortsportal, hvor man kan sende gaver og gavekort direkte via mobiltelefonen. Konceptet er super smart, fordi du nemt og hurtigt kan overraske din ven/veninde eller kæreste på få sekunder. Det er en oplagt mulighed, hvis du f.eks. selv bor i København og har en ven i Jylland, som har fødselsdag. Og hvis det er en trist og grå hverdag, ville det også kun bringe et smil på din venindes læber, hvis du overraskede hende med noget chokolade.

Du kan sende alt fra blomster, bøger, chokolade, tøj, undertøj til stand-up og lækkert mad ? kun fantasien sætter grænser!

I anledningen af valentinsdag, som er rundt om hjørnet, har vi netop lanceret en valentinskampagne i samarbejde med Interflora og Just-Eat.dk, hvor man kan sende en rose eller en burger via mobilen, www.valentinsgave.dk. Nytænkende og sjov måde at give en valentinsgave på.

Jeg kan kun varmt anbefale det

Sendentanke.dk 

link

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bioslimming er en ny slankende behandling fra syd Frankrig