Vinderen af ansigtsbehandlingen er.....

Shopper du med dine følelser?

I denne månedet er der en artikel i bladet Women “Styrer følelser din shopping?” og der er jeg blevet interviewet til.

Women

Jeg fortæller her, hvornår jeg shopper mest, hvordan det føles når jeg shopper, og hvorfor jeg tror det er glæde der styrer min shopping. Jeg shopper kun når jeg er glad, jeg kan slet ikke shoppe når jeg er ked af det, men nogle mennesker har det stik modsat mig. Når jeg shopper er det også ofte for at forkæle andre, jeg ELSKER at købe gaver og små overraskelser til veninder og en kæreste. Jeg elsker når jeg kommer hjem efter en rigtig god shoppe dag, at lægge de fine ting op på min seng som jeg har købt og bare gå og nyde dem inden jeg tager dem i brug ?

Women

Jeg får det altid llliiggee lidt bedre når jeg shopper, men det er fordi det at shoppe det udløser glædeshormonet endorfin, så det er der jo ikke noget at sige til. Hvis I vil læse mere om shopping og følelser er det i det nyeste nummer af Women.

IMG_6395

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af ansigtsbehandlingen er.....