Kan jeg blive større?

Skal jeg have sex med et helt fodboldhold?

Der findes rigtig mange gode råd til at sætte en fødsel igang, og jeg må da indrømme, at jeg har prøvet en del af dem, man bliver jo lidt desperat i slutningen af ens graviditet. Jeg har prøvet hindbærblade te, ananas, gået på trapper, fået massage og prøvet at holde mig selv så meget igang som overhovedet muligt.

Der er også en del, der har skrevet til mig, at sex hjælper og sætter gang i tingene, men jeg spurgte min jordemor, og hun sagde, det er rigtigt, at der er i sæd er prostaglandin hvilket er med til at blødgøre livmodermunden, men så skal du have sex med et helt fodboldhold før det virker, og de er ret mange ik?… mmmmm… det har jeg ikke helt mod på hihi…Er der nogen, der vil dele deres erfaring med dette? 🙂

Derudover har min skønne Doula delt lidt af hendes lomme filosofi med mig, det går ud på at tygge tyggegummi, det er med til at blødgøre, fjolle og løsne lidt op, da man som gravid nemt kan glemme at grine, så det har jeg taget til mig, så her bliver tygget og tygget hihi 🙂

julianeaxen.com

Nu er der ikke så længe til torsdag, jeg er mega spændt.. Heldigvis er dagen idag gået ok hurtigt, det er mine nætter, jeg er ret utryg ved. Jeg bryder mig ikke om at være vågen om natten, jeg har det bedst når Dino er vågen, kan føle mig helt alene om natten, er der andre der har det på denne måde? ❤️.

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • I LOOOVE IT (-; Det er nemlig lige akkurat super vigtigt at fjolle (-; OG også at løsne lidt op i kæberne og i læberne.
  Haha “med et helt fodboldhold”. Ja der skal en del prostaglandin til MEN… OG det har også at gøre med selve akten at det klargører og modner til fødsel at dyrke sex/elskov. For det yderligere modnende oxitocin hvis niveau stiger i din krop når du har det dejligt, er også med til at modne. Så en naturligt produceret cocktail af prostaglandin, oxitocin det kan to mennesker sagtens klare (-;
  Knus, kram og kærlighed fra Doula <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Jeg synes det er så fantastisk, at kærlighed kan være med til at modne, det er lige i min ånd ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan jeg blive større?