Update på familen Harkjær

Skal jeg overhovedet fortsætte?

Dette indlæg er hudløst ærligt, og det håber jeg I tager godt imod. Det sidste halve år og det at jeg er blevet mor, har sat en masse tanker og følelser igang. Som I ved, kan der være længere imellem mine indlæg her på bloggen, simpelthen fordi tiden ikke er der, og fordi nogle dage føler jeg slet ikke, jeg har noget på hjertet. Jeg er nok blevet lidt forvirret om mit budskab til jer. Hvad vil jeg med bloggen?

Jeg startede med at blogge i 2012 helt fra bunden, fik købt domæne navn og fik lavet min side. Jeg synes det var mega hyggeligt, og jeg betragtede det nok lidt som en dagbog. Det der virkelig fik mig igang med at blogge, var min deltagelse i et par tv programmer. Der var rigtig mange søde mennesker, der skrev til mig og spurgte ind til mit liv, derfor besluttede jeg at en blog var en god ide, min side kun om mig og de ting der interessere mig. Jeg ønskede at give noget videre til jer kære læsere ❤️… På det tidspunkt skrev jeg en del om at være single, mit helbred, vægt i bund og grund livets op og ned ture.

Meget er sket siden. Jeg har fået min egen lille familie, jeg er blevet gift, jeg er blevet mor, jeg er flyttet til Holbæk fra Kbh. Altså nogle ret store ting.. Men hvor skal mit fokus være på bloggen? Og hvor stor er min passion for den? Skal jeg overhovedet fortsætte?

Jeg har tænkt og tænkt.. Opstillet fordele og ulemper ❤️… Lige nu er udfordringen at, jeg er premium blogger hos bloggers delight hvilket jeg er meget stolt over, da det kræver en del sidevisninger, men det kan også godt stresse mig. Her i ferien kører den hele tiden i baghovedet, du burde blogge, du skal huske dine månedlige tal skal vokse… Det kan godt stresse.. Og selvfølgelig vil jeg gerne være en stor blogger, men bliver jeg nogensinde det, og er vejen derhen det værd?

Der er selvfølgelig også mange plusser.. Jeg har igennem min blog mødt de skønneste mennesker, fået nogle dejlige veninder og rigtig gode oplevelser, som jeg aldrig ville have været foruden. Jeg får luft, det kan nærmest virke som terapi når jeg skriver og når I kommer med gode råd, facts eller blot giver jeres mening til kende er dialogen igang – jeg elsker det!

Jeg er kommet frem til den konklusion, at jeg ikke er klar til at stoppe, jeg elsker at skrive, og jeg håber det giver jer læsere noget med på vejen ❤️.. Om det er et smil på læben, et genkendende nik, eller blot en pause i jeres hverdag, betyder ikke så meget for mig, bare I hygger jer med at læse med.

Bloggen vil forsat handle om min rolle som mor, vægttab, kronisk sygdom, min mand og selvfølgelig en masse lækre links til ting jeg elsker ❤️.. Er der noget I gerne vil høre fra mig så skriv endelig…og ved I hvordan jeg knækker koden til at blive en KÆMPE blogger, så skriv skriv skriv.. Og hvis du vil hjælpe mig så del endelig min blog med dine venner ❤️..

Tak til både nye læsere og jer der har fulgt mig lige fra starten, det så hyggeligt 🙂 I er mine online venner, og I betyder rigtig meget for mig ❤️…

image

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

8 kommentarer

 • Trine-gammel-mor

  Jeg læser også med. Mest fordi vi har dét til fælles at vi blev mødre i en sen alder og alle de svære ting der følger med der. Jeg syntes også at dine indlæg om Botox osv. Er inspirerende.
  Mine veninder har overstået det kapitel med små børn og må erkende at jeg sidder her som 41 årig med 3 små børn i alderen 4 mdr – 6 år og er slet og ret blevet Venindeløs!!!
  Så via denne blog og andre mommy blogs hvor jeg da lidt stimuli i en travl hverdag😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine-gammel-mor

  Jeg læser også med. Mest fordi vi har dét til fælles at vi blev mødre i en sen alder og alle de svære ting der følger med der. Jeg syntes også at dine indlæg om Botox osv. Er inspirerende.
  Mine veninder har overstået det kapitel med små børn og må erkende at jeg sidder her som 41 årig med 3 små børn i alderen 4 mdr – 6 år og er slet og tet blevet venindeløs

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Trine..

   Jeg havde snakken med en veninde Idag lige omkring dette med veninder når man får børn. Det kan være rigtig svært..dejligt du kan li mine indlæg vi er jo online veninder ❤️ Sejt du har fået 3 børn..

   Stort knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror ikke der er en kode at knække, men det handler om at holde ud og skrive en masse lækre indlægs. Jeg er selv blogger, men gør det kun for min egen skyld. Når folk læser med er det kun et kæmpe bonus. Jeg kan personligt bedst li de personlige indlæg og jeg bliver tit fanget af overskrifter, hvilket jeg i forvejen synes du er god til.

  Det er skønt at du vil fortsætte, men husk at pas på dig selv. Det kan hurtigt mærkes i sine indlæg, hvis man ikke rigtig har lysten eller hvis man prøver *tvinge* noget frem.

  Håber du kommer ind i en rigtig god rytme og får skrevet nogle skønne indlæg.

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Jeg synes at din blog har alt det som jeg bedst kan lide, indlæg om din datter, indretning, skønheds tips og personlige tanker, så her er du en favorit. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om noget der mangler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Line

   Tusind tak det er så dejligt at høre ❤️..
   Stort knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på familen Harkjær