Hvad skal jeg vælge?

Skal man kunne lide børn for selv at blive mor?

Kan du lide børn? Og hvad med andres børn? Det er jo ikke noget man reklamere med, hvis man ikke bryder sig om andres børn, men er det ikke ok at have det på den måde?

Da jeg var yngre (læs meget yngre ;-), var jeg ret glad for børn. Jeg ville rigtig gerne passe andres børn, og gå ture med deres børn i barnevognen. Da jeg blev lidt ældre, ville jeg meget gerne have mine egne børn. Efter et par forliste forhold overvejede jeg en donor, alderen begyndte at trykke, og jeg ville bare have det barn! Men efterhånden som jeg blev ældre, blev interessen for andres børn mindre. Jeg havde ikke noget behov for at dikke dikke og lege på gulvet.. Helt ærligt det sagde mig ingenting…

Da jeg mødte Dino, ville jeg gerne nyde vores forhold inden vi skulle have børn. Skabe nogle minder sammen og nyde vores første tid sammen. Sådan gik det ikke! Efter 6 måneder lå Victoria i min mave, og Idag er det jo så rigtigt, at hun kom lige der. Ellers var jeg sgu blevet for gammel 🙈…

Jeg synes bestemt ikke man behøver elske alle børn for at blive mor. Der sker noget med en indeni først i ens graviditet og senere når man bliver mor. I min graviditet kunne jeg blive helt ked af det, hvis jeg så en sød ko på marken med store brune øjne, og så tanken om at den skulle slagtes. Jeg var simpelthen ude i, at jeg ville til at have køer haha 😂…

Efter Victoria er kommet til verden, er jeg da meget mere optaget af andre folks børn, og bliver rørt hvis jeg ser en nyfødt baby. Det er virkelig smukt ❤… Så det skal nok komme.. Ens liv tager en drejning når man bliver forældre, og helt automatisk elsker jeg lige pludselig at være sammen med andre der har børn. Det kan godt være jeg aldrig bliver vild med alle børn, men det er blevet meget bedre. Så go for it 😉…

Mig og min skatte mus 

img_9155

Skrevet af Juliane

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

1 kommentar

 • Louise

  Hej Juliane 🙂

  Jeg bliver lige nødt til at kommentere på din sætning: ‘ellers var jeg blevet for gammel…’
  Hvor gammel er du?
  Jeg er 37 og er stadig ikke kommet til børn endnu, men vil da stadig gerne.
  Det er blot af interesse, men hvor gammel er for gammel og hvad mente du med det:)?
  Tak for en ærlig blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg vælge?