Øjenlågsoperation

Skønne Fødder

Idag har jeg forkælet mig selv med en lækker fodbehandling hos Skønne Fødder på Frederiksberg. Det er altid skønne Christina Enhdal som ordner mine fødder, og det er en fornøjelse hver gang.

Behandlingen starter med et lækkert fodbad, derefter bliver dine fødder gået grundigt igennem for hård hud, der bliver slibet og filet, dine negle bliver filet til i den rette form, og sidst men ikke mindst bliver dine fødder smurt ind i en lækker creme, og du får en skøn fodmassage. Behandlingen varer ca. 1 time og jeg nød en skøn kop chai te imens ren hygge.

  

Jeg kan virkelig mærke forskel på mine fødder før og efter, og vi burde alle passe meget bedre på vores fødder, da det jo er dem der bærer os rundt. Så prøv at få en fod behandling, og mærk hvor godt det er for dine fødder – der er dog et men, måske bliver du afhængig 😉

Kan I nyde denne kolde onsdag aften, og gør lidt ekstra for jer selv i disse dage, hvor det er koldt og bliver tidligt mørkt!

Link til Skønne Fødder: Skønne fødder

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øjenlågsoperation