U.S.A – Now with the Donald.

Smukke, store og fyldige

Som I ved, elsker jeg, at man kan gøre noget ved de ting ved sig selv, man ikke er helt tilfreds med. Selvfølgelig synes jeg, der er en grænse for, hvor langt man skal gå, men jeg dømmer ingen, for man skal gøre det, der gør en selv glad.

Jeg har en skævhed på mine læber. Jeg trækker simpelthen op i højre side, når jeg snakker, og dette gør at mine læber ikke ser symmetriske ud. I know jeg er perfektionist ;-). Men det irritere mig, og derfor gør jeg noget ved det. Ligesom jeg gør noget ved begyndende rynker. Som altid bruger jeg skønne Maria Dam som har klinikken Maria Dam kosmetisk klinik. Maria er virkelig dygtig til sit arbejde, og jeg elsker at komme hos hende. Vi ses kun når jeg kommer i klinikken, men hun er bare typen jeg holder af, og som jeg kan være fortrolig med, selvom hun er min botox/filler lady. Maria er perfektionist og laver det flotteste arbejde. Hun vejleder en i den rigtige retning, og lytter til ens ønsker, det er så vigtigt, når man får botox eller filler, at man får den rette guiding.

Her kan I se mine læber dagen efter de er blevet fikset, de er stadig lidt hævede, men jeg er vild med dem…Se lige den flotte form.

img_9305

img_9306

img_9308

Du finde Maria på facebook her: Maria Dam kosmetisk klinik

Instagram: mariadam_kosmetisk_klinik

Hjemmside: Maria Dam

Du kan læse mere om Maria og mine behandlinger her: Sådan ser jeg ud nu  og Gæsteblogger Maria Dam “jeg skal ikke være dommer for hvad der er rigtigt og forkert. Men jeg kan give råd og vejledning.”

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

U.S.A – Now with the Donald.