Gæsteblogger Amalie Szigethy

Store flotte læber

Idag har jeg været inde hos CosmeCare og få lavet mine læber for første gang i mit liv. Jeg må indrømme, jeg var virkelig nervøs, jeg havde hørt så meget om de nåle der skal ind i læben, hvor lange de er og hvor ondt det gør!

Men det fantastiske ved CosmeCare er at allerede når du går op ad trappen til klinikken falder man til ro, der er så hyggeligt selv på trappen 🙂

Cosmecare

Når du træder ind i CosmeCare træder du ind i et helt univers. CosmeCare er ikke bare en klinisk klinik, du bliver mødt af lækker behageligt musik og en skøn duft. Maryam som har klinikken er en helt fantastisk kvinde, hun udstråler varme og tager imod en på en tryg og behagelig måde. Maryam forklarede mig grundigt om hvad der skulle ske, og vi kiggede på mine læber sammen og blev enige om hvor store de skulle være og hvad der skulle rettes. Jeg havde en lidt skæv mund og følte min overlæbe forsvandt når jeg smilte. Dette kunne Maryam sagtens klare og vi gik igang.

Cosmecare

Cosmecare

Udover at få Juvederm i læberne fik jeg også lidt botox i til at løfte mine læber, nu glæder jeg mig til at se det færdige resultat indenfor nogle dage, men indtil videre jeg er crazy med mine nye læber I simply just love them ?

Du kan læse mere om CosmeCare på deres hjemmeside: CosmeCare og du kan også finde dem på Facebook: CosmeCare

CosmecareNu ved jeg helt sikker at der ikke er noget at være nervøs for, og jeg kan varmt anbefale Maryam. Jeg kommer der helt sikkert igen ?.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Amalie Szigethy