Stik mig lige en High five

Tatoveret på øjnene

Som jeg har skrevet om før her på bloggen, er jeg vild med permanent make up. Jeg har fået tatoveret mine bryn, og jeg elsker det, de er naturlige og altid pæne at se på, det betyder meget for ens udseende. Igår fik jeg tatoveret eyeliner oppe og nede på mine øjne, ikke en særlig bred streg, men det samler lige mit øje.

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Det tog sig 2 1/2 time og til sidst var jeg meget rastløs 😉 Jeg er ikke god til at ligge stille så længe.. Det gør lidt mere ondt at få lavet end bryn, og mine øjne er ret hævede idag, men det ser super fint ud 😉 Jeg kan dog ikke have make up på øjnene i en uges tid, for det skal lige have lov til at hele helt op. Idag skal jeg ind og lave et interview med Lorry, og det bliver uden make up den er svær hiihi 😉

Jeg har fået lavet både mine bryn og eyeliner hos Camilla fra Permanent make up du kan finde mere info her: Permanent make up

7 kommentarer

 • Glæder mig til at se resultatet, håbe du bliver glad for… Jeg har en veninde der er mega god til bryn og det er jeg stor fan af, har skrevet lidt om på min blog, hvis du skulle have lyst til at kigge forbi den. Hun kan også det der permanent makeup,. Hun har sagt at jeg skulle tage at få det gjort, men er liiidt skeptisk, så glæder mig til at se resultatet på dig, måske jeg så tager springet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sejt, kan du ikke smide et billede op hvor man kan se hvordan resultatet blev?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Jo det kan du tro det kommer indenfor nærmeste fremtid 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Det kunne jeg også godt tænke mig. Ligger du ikke efterbilleder op? Og hvad kostede det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Jo det kan du tro jeg gør Cathrine efter anden optegning som er om et par uger 🙂 Det koster 4800 kr. for oppe og nede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stik mig lige en High five