Negle

Tør du være dig selv?

Hvad er det at være tro mod sig selv, skal man altid gøre lige hvad man føler for, eller skal man please andre mennesker engang i mellem?


For mig gælder det om at lytte til min mavefornemmelse helt ned til mindste detalje. Det er meget sjældent, der ikke er noget om det, hvis jeg kan mærke det. Jeg trodser bare lidt for ofte min mavefornemmelse, og det gør at jeg nogle gange ender i nogle situationer eller venskaber, hvor jeg ikke føler at det er 100 % ægte.

Jeg arbejder rigtig meget med at komme i kontakt med mig selv, det er en livslang proces men det går bedre og bedre for hver dag.

Jeg vil rigtig gerne høre jeres mening om at være sig selv, og hvordan man bliver ved med at kunne mærke sige selv ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negle