Afhængighed

Total forkælet

Så er jeg tilbage på Sjælland efter nogle virkelig skønne og tiltrængte dage i det jydske hos mine forældre. Jeg har fået ladet op og slappet af, så nu håber jeg, at jeg kan bevare den gode energi i et stykke tid. Jeg nåede også at se min dejlige veninde Rikke, og hun havde købt en rigtig sød gave til mig. Denne olie som jeg skal begynde at bruge allerede nu for at forebygge stærkmærker I am on it!!!

julianeaxen.com

På vejen hjem igår, nåede jeg lige at se min søster og min mindste nevø og en af mine skønne veninder, en virkelig dejlig dag. Min søster forkælede mig også med denne lækre æske med rigtig gode creamer til min graviditet.

julianeaxen.com

Da jeg så kom hjem igår, stod Dino klar til at tage imod mig, og der blev jeg lliiggee lidt mere forkælet… 🙂 Jeg har ønsket mig en cross trainer, jeg kan træne på i min graviditet, for jeg må indse, at jeg ikke kommer afsted til fitness centeret i denne periode. Dino havde købt en mega lækker cross trainer til mig, kæmpe stor fuldstændig som dem de har i fitness centrene, og mig som havde tænkt, jeg må finde en lille måske lidt skrabet udgave af en cross trainer.. YYYYEESSSS jeg glæder mig til at komme igang med at bruge den, vi skal bare lige finde det helt rigtige sted at sætte den, den fylder jo lidt 😉

Derudover har Dino knoklet i de dage jeg har været væk, terrassen er færdig malet og blevet så flot, der er kommet ny flagstang op, og han er nået rigtig langt i vores køkken!! Han er så fantastisk tak min skat…

julianeaxen.com

Idag står den på samtale med lægen på sygehuset ang. mit forløb i familieambulatoriet under min graviditet så det er jeg meget spændt på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afhængighed