Endnu en kæmpe stor beslutning

Tryk nu for f… på PYT knappen

I disse dage ligger jeg og slapper af, da jeg har fået re-opereret mine øjenlåg igår. Derfor har jeg tid til at se flere tv programmer – og får læst flere nyheder på nettet. 

Jeg er simpelthen rystet over nogle af de debatter der foregår – f.eks Blærerøvens nye design af sokker der sælges i Føtex, har fået mange sind i kog! 

Sokkerne er nedladende overfor kvinder, sexcistiske og Føtex skal tage ansvar for de varer de sælger…

Jeg har KUN en ting at sige – Tryk for f… da på PYT knappen! Lad være med at købe sokkerne  – gå videre!! Det samme gælder på facebook hvis du scroller ned og falder over et opslag der irritere dig – scroll videre, medmindre det er meget konstruktivt og giver mening, det du kommentere… Hvorfor al den vrede? 

Vi dyrker vreden, og kan godt lide at have noget negativt at snakke om – prøv at læg mærke til det. Beslut dig for – bare en dag, hvor du ikke må dyrke noget negativt, vend alt til noget positivt. Hvordan har du det om aftenen? 

Jeg har prøvet det, og det vilde er, at jeg faktisk godt kunne føle mig udenfor “fællesskabet”, og det var lidt tomt, for lige pludselig er jeg ikke så interessant, når jeg ikke har noget at brokke mig over. 

Forleden dag gik jeg hjem fra børnehaven med Victoria, på vejen hjem stod vi og kastede sten i vandet, da kommer der en ældre kvinde på cykel, der stopper op og begynder at snakke. Det synes jeg faktisk er meget hyggeligt. Men der gik 2 sek., Så brokkede hun sig over ventetiden på vuggestue pladser i København, – så hun skulle da lige høre, om vi havde samme problem… Det er tankevækkende ik?

I må meget gerne kommentere og dele, for jeg synes det er et virkelig interessant emne at få fokus på❤️…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en kæmpe stor beslutning