Lækkert, stort og blødt

U.S.A – Now with the Donald.

Jeg sad igår og så indsættelsen af U.S.A´s nye præsident Donald Trump. Og jeg ved faktisk ikke lige, hvad jeg skal sige eller tænke. Spurgte man mig for 2 måneder siden, ja så tænkte jeg OMG, hvad sker der. Men jeg må faktisk sige at jeg til tider tænker… hmmm, måske er det meget godt det skifter lidt. Lidt ligesom herhjemme. Hver gang der er valg herhjemme, tænker jeg på at til trods for at det ikke falder ud til min fordel, så er det måske meget godt det er ”modstanderen” der vinder. For på den måde bliver alle hørt. Og er det ikke det bedste for alle?
Og er det ikke det der er så fantastisk ved demokrati?
Jeg må dog indrømme, at jeg syntes der er nogle der balancere på kanten til hvad jeg vil sige er direkte latterligt.
Jeg syntes for eksempel, det er helt uacceptabelt når Enhedslisten ikke vil rejse sig for kongehuset. Man kan have sine holdninger som man vil, men hvis flertallet bliver enige, må/bør man så ikke fremme den gode dialog, og gøre som flertallet. Hvis jeg stod sammen med 20 andre mennesker, og de 18 blev enige om at vi skulle hoppe hver gang der kom en bil, så ville jeg da til trods for at jeg syntes det latterligt, hoppe.
Nå, nok om det. Det var ikke for at hænge enhedslisten ud, men jeg skulle jo vælge nogen 😀 .

Men tilbage til The Donald. Hvad er jeres tanker om den amerikanske præsident? Er han så forfærdelig, eller er han bare manden man elsker at hade? Er der grund til nervøsitet?
Hvis man skulle sige noget positivt, hver gang man sagde noget negativt om ham, hvad skulle det så være?

Skrevet af Dino.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert, stort og blødt