Det er noget rigtig L...

Update på familen Harkjær

Der har været ret stille bloggen i den sidste måneds tid, jeg får blogget lidt indimellem, men slet ikke så meget som jeg gerne vil. Men det er svært at nå det hele, og så har jeg sagt til mig selv, det ok du holder lidt ferie fra bloggen, du bliver ikke glemt ❤️… Så jeg håber stadig I læser med derude…

Der er gået en 1 1/2 uge af Dinos ferie og vi har jo været ramt af en del sygdom. Som jeg skrev om forleden Det gør mig vildt ked af detmen jeg kom til lægen i fredags, og jeg fik noget pencillin, da mine infektions tal var ret høje, så nu har jeg det meget bedre. Altså hovedpine prøver jeg stadig at knække koden på, og det skal nok lykkes en dag! Jeg tror på det…

Udover at blive friske, få sovet ud og hygget med Victoria Izabela (det er jeg blevet ret vild med at kalde min dejlige datter :-), har vi også brugt en del tid på at komme på plads i lejligheden. Vi har jo den vane, at når vi flytter skifter vi stort set alle vores ting ud, og ja det tager tid og koster en del, men så får vi det også som vi vil have det, og vi får jo nogle penge ind på alt det vi sælger. Jeg lover der kommer billeder af mit nye hjem på bloggen, når vi liiggee er lidt længere, men hold op hvor er jeg glad for vores skift! Alt respekt for husejere, men nej hvor er det dejligt at komme i lejlighed igen.. Det eneste jeg kan savne er roen, og at der ikke bor mennesker hele vejen rundt om mig, men på den anden side det er sgu også lidt hyggeligt ;-).

Vi har ikke været på nogen spændende rejse jeg kan dele med jer, vi har brugt tiden på at vænne os selv og Victoria Izabela til vores nye hjem, og gøre det mega hyggeligt og rart, så når hverdagen begynder, er vi alle faldet godt til.

Det er dog blevet til nogle familie ture indimellem og det har været mega hyggeligt.. Vi har brugt en masse timer i Ikea, på loppemarkeder og Idag var jeg i Odsherred Zoo med min mor og Victoria Izabela – rigtig tøse tur ❤️..

image

Lille skatte mus.. Der sker SÅ meget med hende for tiden, hun er begyndt at kravle så nu er hun allesteder 🙈, det kan godt være lidt stressende men hold op jeg synes også det er fedt! Victoria begynder at kunne flere ting og er meget nysgerrig på verden I love it ❤️..

Det var ikke meget Victoria fik sovet Idag, men hun var så sød hertil aften hvor jeg stod for pustningen. Jeg sang hende i søvn amen mit hjerte smeltede ❤️❤️…

Det her billedet er taget lige fem minutter inden hun sov, Det er lidt sløret men ret sødt 🙂

image

Det var lige en lille update fra familien Harkjær, jeg håber I har det godt og nyder ferien og sommeren 🙂

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er noget rigtig L...