32 gode råd hvis du er far til en lille pige

Ups I did it again

Mor har shoppet igen.. Jeg ved det godt, men Victoria skal jo også have lidt tøj at have på hihi.. Den evige undskyldning overfor mig selv :-). Men jeg har faktisk været en anelse mere fornuftig denne gang og købt lidt hverdags tøj til Victoria. Jeg kan jo godt se, hvor meget ekstra tøj hun bruger i vuggestuen, og sådan skal det jo være. Jeg elsker at shoppe på nettet til Victoria, det er så nemt og Victoria passer det stort set altid. Så jeg været forbi siden Cellbes.dkhos dem kan du både bestille på nettet eller pr. postordre. Og ja denne gang blev det “kun” til tøj til lillepigen, sidste gang shoppede jeg lækre ting til soveværelset Det er jo virkelig flot. Nu vil jeg jo så gerne vise jer, hvor cute hun er i de forskellige styles, og det lykkedes mig da også at få taget nogle billeder – men det bliver ikke de flotte instagram billeder, jeg ser hver dag, med små piger der sidder stille og smiler sødt. Altså Victoria smiler men hun sidder ikke så ofte stille og vil posere, men jeg synes nu hun gjorde det ret godt… Victoria vil hellere sidde med telefonen, end at mor tager billeder med den.

Her får Victoria lov til at posere på bordet :-). Jeg er helt vild med denne kjole til hende, den er simpelthen så cute.. Du finder den hos Cellbes her: Sort kjole med prikker

img_8952

img_8953

Her har Victoria lækre Sweatshirtbukser bukeser i grå, de kommer i en pakke med to par, jeg bestilte dem i grå og rosa, du finder dem lige her: Cellbes sweatshirtbukserDen søde bluse hvor der står Lovely finder du her: Cellbes lovely bluse.

img_8936

img_8942

Den fine sorte kjole med prinsesse kronen på ville Victoria ikke have på hihi 🙂 Model nok for en dag.. Men den er simpelthen så sød med sort tyl og små stjerner på. Den finder du lige her: Cellbes tyl kjole.

img_8957

Dette indlæg er sponsoreret.

Skrevet af Juliane

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

<div

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

32 gode råd hvis du er far til en lille pige