Av Av Av & for f... da

Velkommen til verden lille skat ❤️

Der har været stille på bloggen og de sociale medier siden i søndags, og det er der selvfølgelig en rigtig god grund til. Men først vil jeg sige tusind tak for alle jeres søde beskeder, det er virkelig dejligt, jeg har ikke fået svaret alle, men det gør jeg løbende 🙂

Men ja siden i søndags er mit liv vendt op og ned, jeg skrev indlægget Av Av Av & For f… Da i søndags, og siden da har jeg været på den vildeste rejse.

Jeg mødte ind på Næstved sygehus mandag for at få taget blodprøver, og for at snakket med en læge, da der ikke var sket noget med min igangsættelse, blev vi hurtig enige om et kejsersnit asap. og det blev det. Jeg skulle møde ind tirsdag morgen kl. 8.00, og så ville hun være ude indenfor 24 timer, akutte ting kommer jo selvfølgelig i første række så derfor sagde de indenfor 24 timer. Jeg skulle faste fra kl. 2.00 om natten, hold op jeg var sulten hihi.. Men vi kom ind på sygehuset om morgenen, og jeg blev gjort klar til operation, for når de siger go skal det kunne gå hurtigt. Jeg indstillede mig på, at det blev om eftermiddagen fordi klokken nærmede sig 12.00, og der skulle de til frokost, men ca. 11.45 kom de og hentede mig, og så gik det stærkt. Dino nåede lige at få operations tøj på, og så kørte vi mod operationsstuen. Klokken 12.21 kom vores lækre guldklump til verden 54 cm. lang og 4500 g., ja hun har haft det fantastisk inde i min mave ❤️.

julianeaxen.com

Kejsersnit here I come ❤️

Jeg skal nok fortælle meget mere om hele forløbet, når jeg selv er landet lidt mere i det hele, og vi er kommet hjem fra sygehuset.

Men her er vores lille skat ❤️❤️❤️.

julianeaxen.com

Min guldklump ❤️

julianeaxen.com

Så lækker ❤️

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

29 kommentarer

 • Ida

  Stort tillykke med den smukke lille pige <3 Hun ser virkelig dejlig ud <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chris

  Sikke en skøn lille pige 🙂 Stort tillykke med hende.. Jeg glæder glæder glæder mig til vi skal have vores lille skat i vores arme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det kan jeg godt forstå det er også helt fantastisk ❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Stort tillykke med guldklumpen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  Stort TILLYKKE med hende hvor er hun pragtfuld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Theresa

  Stort tillykke ! Ej hvor har jeg bare ventet og ventet på din opdatering. Kæmpe Tillykke med prinsessen. Håber du habdr en fantastisk oplevelse ønsker dig alt det bedste for jeres lille familie ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Åhhhh hvor dejligt❤️ Og hvor ser hun bare fantastisk dejlig og tilfreds ud. TILLYKKE!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  Hvor har jeg glæder mig helt VILDT til denne opdatering!
  Tillykke med jeres smukke pige, hvor er hun bare fin.
  håber i alle har det godt, og at du er ok efter kejsersnittet,
  endnu engang tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Stort tillykke med jeres lille guldklump!
  Hun ser da bare super sød 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Kæmpe tillykke m jeres prinsesse ❤️ knus Marlene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine 2 prinsesser. I er såååå dejlige ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Birk-Møller

  Hjerte -lig tillykke med jeres fine prinsesse. Var også helt bekymret for dig, da du ikke havde lagt noget op i flere dage. Dejligt at høre I er kommet godt på den anden side. Glæder mig til at høre mere og se flere billeder af jeres lille vidunder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak Jannie ❤️ ja vi skulle lige lande inden opdatering kom 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annie kauffmann

  Hjertelig tillykke til jer Skønt at det gik godt og skøn se hun ud mange knus Annie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Tillykke! Godt du endelig skrev, var helt bekymret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med hende hvor ser hun dejlig ud. Skønne billeder
  Kæmpe tillykke til jer begge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Blicher Neustrup Kristiansen

  Tillykke til jer begge med prinsessen. Hvor er hun bare dejlig. Alt mulig held og lykke fremover til jer alle 3.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke smukke pige ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Kære Juliane

  Nå så kom hun endelig 🙂
  Stort tillykke med jeres skønne lille skat. Hun ser helt vild dejlig ud.

  Nyd tiden og hinanden.

  Mange knus fra Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Ej hvor fantastisk. Stort tillykke. Jeg er også en af dem der bare har tjekket din blog mega mange gange. Hvor er hun bare fin. Og hold da op, sikke en dejlig vægt. Må jeg spørge hvad størrelse hun bruger? Jeg er også gravid, og jeg syntes bare det med størrelser til den lille nyfødt er så svært. Hende jeg får mig vil nok heller ikke være et lille myg. Åh hvor er hun bare fin. Og hvor ser du bare dejlig ud. Jeg glæder mig bare så meget. Det var mig der spurgte om du ville lave et indlæg om din oplevelse af at føde på næstved sygehus da det også er der jeg skal føde. Havde du også en jordemoder fra Næstved. Og jeg vil bare sige jeg syntes det er så dejligt at du har ventet med at skrive en masse, at du har været til stede i din datters første timer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Åh hvor er hun bare kær. Stort tillykke med den lille ny, jeg håber i nyder tiden sammen. Knus Lisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med den lille! 🙂
  Må i være lykkelige! 🙂 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Stort tillykke Juliane! Hvor er hun fin <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie rosa

  Jubii jeg har været helt bekymret for jer 2/3… Lidt plat når man ikke kender dig, men jeg har tjekket sååå mange gange.. Stort hurra og tillykke skønt det hele gik godt ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Tillykke med den store og velskabte pige, hvor ser hun sød ud. Håber I alle har det godt. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med den lille prinsesse, og de nye titler som far og mor<3
  Et helt fantastisk kapitel, starte nu i jeres liv, og jeg ønsker jer al held og lykke.
  Kærlig Hilsen
  Jannie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av Av Av & for f... da