Her må der IKKE leges

Velkommen til virkeligheden

Det er blevet mandag d. 1 august, ferien er slut og hverdagen står for døren. Dino er på arbejde og Victoria er i dagpleje, og jeg føler allerede, at jeg nærmest har nået mere på bloggen på de 3 timer, de har været væk end i hele ferien. Jeg har tid til at fordybe mig, tænker over hvad jeg har lyst til at dele med jer, og hvad jeg lige skal have opdateret på bloggen. Fedt!!! Ja jeg føler lidt jeg er vågnet op til virkeligheden igen…

Jeg elsker at have dem begge to hjemme, og det har været en super hyggelig ferie, hvor der er sket sindsyg meget med Victoria. Men jeg tror det stresser lidt, at vi ikke er helt på plads i lejligheden, så kan det godt være lidt svært bare at sige pyt, det når jeg en anden dag, for vi nåede ikke at blive færdige, men det hjælper selvfølgelig heller ikke på det, når Dino tror vi er færdige, og jeg så starter forfra, det har jeg skrevet om her: Her må ikke leges.

Hvad er min situation nu.. for at være helt ærlig ved jeg det ikke.. Jeg er stadig på afklarings forløb hos kommunen, men har lige fået brev om at jeg har fået ny sagabehandler, og nu hedder forløbet noget andet.. Helt ærligt jeg er lidt forvirret! Men jeg har en god mavefornemmelse og håber på det bedste! Så indtil videre prøver jeg stadig at passe på mig selv, og gør alt hvad jeg kan magte for at min hovedpine ikke bliver værre… Er der andre der er på afklarings forløb, eller er kommet igennem som ved hvad der skal ske?

Nyd mandagen og hvis du har lyst, må du meget gerne følge bloggen, det gør du ved at trykke lige her nedenunder 🙂

image

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Tina

  Hej søde,

  jeg ved en masse om dit afklaringsforløb.
  Holbæk kommune er meget svære at danse med.
  Vil du have sparing, så er du velkommen til at kontakte mig på min mail 🙂
  Knus og ønsker dig det bedste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej

   Tak for beskeden jeg har sendt dig en mail 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Her må der IKKE leges