Velkommen

Velkommen

Velkommen til min nye blog, jeg håber der er mange der har lyst til at følge mig herinde! I kan stille alle de spørgsmål, I har lyst til og kommentere på mine indlæg. Mit første indlæg handler om min juni måned, som i år blev tilbragt på bussen Betty, som hun blev døbt! Det var her optagelserne til programmet “Bypiger søger bonderøve” blev lavet. 

 

Det var en kæmpe oplevelse for mig at være med. Jeg har fået veninder for livet, og set en helt anden verden Tv-verdenen. Det var en spændende, men også hård og følelsesmæssigt rutsjebane den måned. Jeg har aldrig været væk hjemmefra i en måned, og så med helt nye mennesker puha… Men jeg kan kun anbefale det til andre. Det eneste man skal huske er at have sig selv med hele vejen, og sætte sine grænser, det er nemt at lade sig rive med, men man skal kunne se sig selv i spejlet, når man kommer hjem. Jeg har været mig selv 100 % ,og står ved alt jeg har sagt og gjort i programmet! Det var helt enormt svært at komme hjem igen, da vi havde været i en fiktiv verden i en måned og pigerne og holdet bagved var blevet min familie for en måned! Jeg havde det rigtig svært den første uge, følte mig alene og ensom. Men som alt andet i livet skal man lige falde til igen og så går det fremad.

 

Men jeg havde fået blod på tanden og ville gerne lave mere tv, så inden længe blev jeg castet til “mit publikum” som kommer på DR1 ons. 3 okt. Der kommer I helt om bag facaden på mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen