Noget på hjertet…

Veninder ♥

Klokken er nu 23.55 og jeg kan ikke sove tankerne kører! Jeg er virkelig inde i en oprydningsfase, jeg får gjort rent både inde og udvendigt og det føles godt. Jeg har tænkt enormt meget over mine forhold til mine veninder de sidste uger.
 

Hvem betyder virkelig noget, og hvem vil mig det bedste, lige meget hvilke fikse ideer jeg får. Jeg ved, at jeg nu skal til at lægge meget mere vægt på, hvem giver mig noget positivt, hvem får jeg energi af at være sammen med, og hvem kan jeg være 100 procent mig selv overfor.
Jeg ved at ens veninder giver en noget forskelligt, og det er godt at have veninder der kan bruges på forskellige måder, men jeg vil hellere have to helt tæt på end 10 bekendte. Jeg føler mig ret ensom for tiden, men jeg skal lære at række ud og det øver jeg mig i. Hvordan har I det med veninder, hvad skal de kunne give jer, har I gamle/nye veninder?

Skriv en kommentar

 • Juliane Axen

  Tusind tak Torben! Jeg er ved at finde ud af hvem, der er de nærmeste og skille fårene fra bukkene. Ting tager ting og jeg skal lære at være tålmodig. Kh. Juliane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Torben H.

  Kære Julle..
  Det er jo dejligt at se (og læse), at du er i gang med dén proces, der måske kan gøre dit liv en smule bedre. Det er en lang proces, men den er værd at gennemleve, fordi den giver lys for enden af tunnellen. Det er jo ikke antallet af venner, veninder, der er afgørende, men hvordan de er der for én (og omvendt) Det hedder jo gensidighed. Dem, der kun er der for at “suge kræfter uf af én”, skal væk hurtigst muligt..
  En lille bi-kommentar : prøv med lysterapi, hvis vinter efterår gør dig deprimeret. Lyset hjælper
  knus Torben

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget på hjertet…