Fotoshoot behind the scenes

Verdens bedste kæreste

Idag er det første søndag i advent og i dag begynder nedtællingen rigtigt til jul. Jeg glæder mig til denne jul, da det er den første jul, jeg skal holde sammen med min kæreste.

Idag da jeg vågnede havde jeg det ikke så godt. Den sidste uges tid har jeg været forkølet, hostet og haft ondt i halsen og mega meget hovedpine, og i dag kunne jeg bare ikke mere. Jeg er udmatter, min krop siger fra og derfor er jeg også gået i seng nu.

Min dag stod på baby shower hos en skøn veninde og derefter hygge med min kæreste, jeg har glædet mig til at vi skulle have en rigtig kæreste aften.

Da jeg kommer hjem fører min kæreste mig ind i stuen, der var tændt stearin lys, julemusikken kørte i baggrunden, han havde lavet varm kakao og bagt boller, købt en super fin advents krans, kalenderlys, advents gave til mig, en pakkekalender til mig og sidst men ikke mindst en julekalender til Balto som også havde fået sløjfe på i dagens anledning 🙂 .

IMG_3935.PNG

Jeg er så rørt – tænk at han gør alt dette for mig… Det er så vildt at have en kæreste, der har lyst til at forkæle mig og virkelig vil mig det bedste.

IMG_3936.PNG

IMG_3941.PNG

IMG_3944.PNG

IMG_3945.PNG

Nu glæder jeg mig til hele december måned med min dejlige dejlige kæreste 🙂

Jeg håber I nyder jeres første advents søndag – glædelig jul 🙂 .

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotoshoot behind the scenes