Hverdags fashion

Vi bor lidt anderledes

Indretning er en af mine store passioner, det er ikke så tit, jeg deler det med jer, men det er simpelthen fordi, jeg ikke får taget billeder af de forskellige ting, jeg rykker rundt på herhjemme. Dino griner altid af mig, når jeg rykker rundt især på vores nips. Han synes simpelthen det er så sjovt, at jeg flytter den samme ting fra den ene vindueskarm til den anden, så over på vores spisebord og så ned på gulvet. Det skal være helt perfekt før jeg er tilfreds  🙂

Nu har jeg forkælet vores hjem igen. Jeg elsker at købe lidt nye ting hele tiden, I know, jeg har det vildeste shoppe gen, jeg ville være rigtig god til at være millionær ;-)… Jeg synes, det kan gøre en kæmpe forskel, når jeg lige får købt den helt rigtige ting til hjemmet. Vi bor lidt anderledes end mange jeg kender. Jeg er ikke rigtig til den skandinaviske stil, jeg synes ofte den er lidt kold. Jeg er vild med store puder, flet kurve, rå møbler og fede gulvtæpper. Så vores stil er lidt en blanding af fransk landstil med lidt nyt og slidt.

Victoria har fået sin helt egen knagerække i gangen, det er både mega praktisk men også virkelig sødt. Det er meningen, den skal bruges til hendes overtøj, men nu bruger jeg den til hendes fine kjoler.. Jeg er vild med stilen, og så synes jeg, det er fedt, at der er plads til så meget på den. Knagerækken er fra Cellbes.dk.

img_9252

img_9244

Jeg har fundet knagerækken på Cellbes.dkdu finder den lige her: Hylde Cellbes.

Derudover shoppede jeg også lidt til vores badeværelse. Jeg er vild med lækre håndklæder og bløde bademåtter. Badeværelse er et sted jeg bruger en del tid, lange bade, sætter hår, lægger make up og pusler Victoria. Derfor er det vigtigt, der er hyggeligt og indbydende. Der må gerne være blomster, billeder og levende lys, det hele er med til at skabe en lækker stemning. Denne gang har jeg valgt at købe nogle grå håndklæder, du får en pakke med forskellige størrelser, mega fedt så det hele matcher på badeværelset, og så en blød måtte at træde ud på efter badet mmmmm… Begge dele er fundet på Cellbes.dk.

img_9257

Bademåtten finder du lige her: Cellbes bademåtte

img_9258

Håndklæderne finder du her: Cellbes håndklæder

 

Skrevet af Juliane

Dette indlæg er sponsoreret

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags fashion