Mine tanker slår krøller

Vi er heldigvis flere der er i samme situation

Jeg er medlem af flere termins grupper på facebook, jeg synes, det er super fedt at kunne dele op og ned ture med andre gravide, som har termin i samme måned som mig. Vi har allesammen termin i oktober måned, og den sidste måneds tid er der kommet en masse dejlige babyer til verden, det er så tæt på nu for os allesammen.

Idag var der en af pigerne derinde der havde lagt en sang op, som hendes kæreste havde spillet for hende, jeg bliver simpelthen nødt til at dele den med jer.. Den kan desværre ikke findes på you tube derfor dette link…Er den ikke sød?

Pregnat song

julianeaxen.com

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

  • Hei! Gratulerer så mye – håper du får noen fine siste uker før baby kommer. Jeg fikk en selv for 3 uker siden, det er helt fantastisk:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine tanker slår krøller