Vis mig din numse - Tag en belfie ;-)

Vi har kun det sjov vi selv laver

Igår lavede jeg et indlæg om numser og belfies Vis mig din numse – Tag en belfie, det har spredt sig som ringe i vandet på facebook, og på min blog. Antallet der har set det stiger fra minut til minut lige pt. er der 75.000 der har set indlægget. Jeg synes det er så fedt at kunne få smilet frem hos jer, og dette indlæg er lavet som en hyldest til kvinder. Det er spændende at se hvor mange modige kvinder der er i Danmark, der er ingen tvivl om at mændene synes det er sjovt.

Jeg ved der er nogen, der synes jeg går over grænsen, og tænker hvorfor nu det? Men jeg elsker at træde ud af min komfort zone, og gøre noget som ikke altid går lige efter bogen. Det er her vi kan mærke vi lever, og det er her vi rykker os som mennesker, og selvfølgelig skal man kende sin grænse. Men en numse er en numse, og rigtig mange tager billeder af dem selv i bikini. så jeg synes ikke det her er så meget anderledes. Men husk gør kun det du føler for, og jeg lavede indlægget fordi jeg læste om belfie stangen, og synes de er mega sjov 😉

Kærlighed til jer ??

Her er en artikel fra Se og Hør: Vis mig din røv

julianeaxen.com

3 kommentarer

 • Haha, ja det er egenligt utroligt så hurtigt det spredte sig, glæder mig også til at se om der er andre der tør tage chancen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Ja ik? Kunne være super fedt 🙂 Vi skal også have mændene med på den 🙂

   Rigtig god aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Du er super flot med high pony, du har ansigtet til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vis mig din numse - Tag en belfie ;-)