By Harkjær på shoppetur i Paris

Vi har truffet en meget stor beslutning

Dette blog indlæg har jeg gået rundt om, siden Dino og jeg traf beslutningen. Vi har truffet en meget stor beslutning, for en uges tid siden, og har begge to sovet på den mere end bare end nat, – og det føles stadig SÅ rigtigt! Vi har valgt at holde pause på vores net butik og vores fysiske butik med tøj & interiør. Klinikken fortsætter og går rigtig godt, og jeg elsker, det jeg laver, og jeg har virkelig de dejligste kunder. Boook tid her By Harkjær.
2018 har ikke rigtig været vores år desværre… Der er sket så mange ting, som ikke rigtig er gået vores vej. Men vi holder sammen, og træffer både de nemme og svære beslutninger sammen. Og det er ingen hemmelighed, at denne beslutning har været en af de svære.

 

 

Men vi har kigget hinanden dybt i øjnene, og vendt og drejet tingene, og denne beslutning er den rigtige for os lige nu. Vi har, Victoria som bliver 3 år til november, og hende vil vi gerne have mere tid til, vi vil gerne have mere familietid og ikke altid have travlt.

Derfor er der lige nu 40 % på hele shoppen og i butikken. I skal vide, vi elsker det vi laver, og lur mig om vi ikke vender stærkt tilbage på et tidspunkt! Det skal bare ikke være lige nu. Men vil I hjælpe os med at få solgt uddel vores opslag – tag veninder og shop løs. Det vil betyde meget for os ❤️.

Og HUSK klinikken fortsætter, og I kan altid booke tid online på byharkjaer.dk. Det vil sige, vi har stadig lokalet på Markedsgade 2 i Holbæk. Jeg laver lash lift, ret & farve bryn og vipper, shellac, voks & permanent makeup. Jeg håber vi ses 🙂

Det her vil vi gerne have mere af…

 

 

1 kommentar

 • Rikke

  Jeg glæder mig til stadig at komme i din klinik
  😊

  Knus herfra
  Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Harkjær på shoppetur i Paris