Nogle dage er jeg den sejeste mor og andre dage er jeg virkelig ikke sej

Vi sælger ud

Endelig fik jeg taget mig sammen til at få oprettet en profil på instagram, hvor jeg sælger ud af både mit og Victorias tøj og lidt interiør. Alt jeg sætter til salg er i god stand og til gode priser. Jeg synes nemlig, der er nogle der tager total overpriser for brugte ting. Der er både helt nyt tøj, og tøj der kun er brugt få gange. Jeg lægger løbende noget op derinde, så håber du vil hoppe ind og følge med. Skulle du falde over flere ting du er interesseret i, så send mig en besked, så finder vi en god pris 🙂

Du finder profilen her: julianevictoriasaelgerud

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

img_0311

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nogle dage er jeg den sejeste mor og andre dage er jeg virkelig ikke sej