WOW nu er dagen kommet, det er en stor dag Idag

Vil du gifte dig med mig ja ❤️

17 december 2014 jeg vil ALDRIG glemme denne dag. Vi fik nøglen til vores hus, hold kæft undskyld mit sprog hvor er det bare et fedt hus… Jeg kan slet ikke vente til vi skal flytte ind.. Det er så mega hyggeligt og der er så rart at være…

Men hvis I har fulgt med på facebook ved I også at der skete noget andet helt overdrevet fantastisk igår… Jeg er flyvende idag… min overdrevet dejlige kæreste friede til mig igår, jeg er SÅ glad og lykkelig helt indeni der hvor ingen kan kigge ind 🙂

Jeg fik den smukkeste prinsesse ring i hvidguld fyldt med brilianter, han kender godt min stil og jo flere sten jo bedre hihi 🙂 Men den er virkelig smuk, jeg vil bære denne ring hver dag og tænke på min dejlige kæreste eller kommende mand som det er nu hver gang jeg kigger på min ring. Ringen var desværre lidt for lille så den skal lige laves lidt større så jeg ved desværre ikke om jeg når at få den inden jul, me se den lige engang SÅ SMUK!!!!

 

IMG_0298.JPG

IMG_0309.JPG

IMG_0306.JPG

9 kommentarer

 • Louise Agerskov

  Stort stort tillykke med forlovelsen til jer begge! Hvor er det dejligt at kærligheden endelig tilsmiler dig søde <3 Det er næsten som at følge med i mit eget kærlighedsliv da jeg mødte min mand 🙂 Man er bare ikke i tvivl, når den rigtige står der! Og så er man klar til at satse alt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hvor er du sød Louise 🙂 Ja jeg føler mig så heldig og lykkelig 🙂

   Rigtig god jul 🙂

   Kæmpe Knus Julle

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars frisling

  Tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, sikke en fantastisk julegave! Kæmpe tillykke – og ja, frem med prinsessedrømmene igen. Det vil du ikke fortryde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Ja jeg drømmer allerede 🙂 og glæder mig helt vildt… Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjerteligt tillykke og de bedste ønsker til jer begge.

  Kig forbi blogeen og deltag i min fine giveaway

  Ilyg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Tusind tak søde 🙂 Jeg er så glad..

   Kæmpe Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke smukke mus <3 Jeg er så glad på jeres vegne og du fortjener kærligheden. Dejligt at du er lykkelig, det lyser helt til Nordsjælland 🙂 Håber at se jer i det nye år. Kæmpe juleknus herfra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hvor er du sød smukke tusind tak <3 Rigtig god jul og godt nytår

   Kæmpe Knus
   Julle

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WOW nu er dagen kommet, det er en stor dag Idag