Jeg er oppe at køre

Vil du have et godt råd?

Hver gang jeg er startet på et nyt blog indlæg, det sidste lange stykke tid, er jeg kommet med en opdatering på, hvad der er sket i mit liv. Men det venter jeg lige med til et andet indlæg, da der er sket rigtig meget. Men til dem af jer der følger med på min instagram, ved I, at vi er flyttet. Og til jer andre, der kun følger med på bloggen, kan jeg fortælle at vi har solgt vores hus, og er flyttet ind til Holbæk.

Det jeg elsker ved at flytte er at indrette på ny. Det giver en mulighed for at ændre på stilen i hjemmet, og jeg synes også indretningen – skal passe til ens nye hjem. Vi er flyttet til et noget mindre hus – hvilket jeg elsker. Men vi har måtte tænke meget praktisk, så derfor har vi valgt at købe nogle nye skabe med overskabe til. De eneste skabe vi kunne finde med overskabe til, var nogle meget billige skabe, virkelig ikke noget særligt. Men alt andet vi kiggede på, var ikke rummelig nok eller høje nok.

Så Dino måtte igang med at samle skabene, og der fulgte alt med også greb. Men som den kone jeg nu er, var jeg ikke tilfreds, da han var færdig – og det var han egentlig heller ikke selv – heldigvis ;-). Det så bare så billigt og ikke lækkert ud. Så vi måtte finde på en løsning, for en ting var at skabene ikke var de pæneste, men de greb gjorde bare, at de så endnu billigere ud.

Her kommer byRavn ind i billedet. Jeg købte den fineste nøglering fra dem til Dino i julegave fra Victoria, jeg har luret på dem byRavn længe – og endelig fik jeg chancen – nye greb i læder, fra byRavn, det var det, vi skulle have. byRavn har simpelthen de fedeste lædergreb i flere farver, og det jeg især godt kan lide ved byRavn er, at man kan vælge mellem flere farver, skruer, tykkelse og byRavn laver også greb i læder på specielmål.

I bliver nødt til lige at se et af skabene, med de greb der hørte til, og ja Victoria har lige sneget sig ind på billedet 🙂

Og her er det så med læder greb fra byRavn.

Jeg har fået den bedste service, jeg blev bedt om lige at tjekke tykkelsen på lågerne igen, så vi var helt sikre på, at vi modtog de rigtige lædergreb, og derudover svarede byRavn mig hurtigt – hvilket jeg elsker. Jeg valgte at bestille læder grebene med en høj skrue i messing, jeg synes det giver lædergrebene et eksklusivt look.

Så hvis du har et gammelt møbel, der trænger til at blive mere up to date, så kan jeg varmt anbefale byRavn. Eller hvis du lige som os, er endt med et billigt skab, som skal passe ind i indretningen i ens hjem, men som skal have et mere lækkert look så kig forbi byRavn. Der sidder måske nogen og tænker – dem kan jeg da selv lave. Til det vil jeg bare sige – don´t do it! Det kan slet ikke betale sig, med de priser og den professionalisme byRavn har. Du får lædergrebene lige i den længde der passer til dit møbel, og du vælger  skruer i den farve du godt kan lide.

Er de ikke blevet flotte skabene? Jeg ved godt lyset driller lidt, men Victoria har fået ny seng – og det er umuligt at tage billeder, så den ikke skygger.

Er det ikke blevet flot? Har du eksperimenteret med læder greb?

Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er oppe at køre