Hvad skal jeg kalde Victoria?

Vil du se hvordan jeg bor?

Lige siden vi flyttede ind i vores nye lejlighed, har jeg lovet jer at vise den frem. Men kender I det, jeg synes aldrig helt det var det rigtige tidspunkt, så var der lidt for rodet, eller også lavede vi om, som vi gør ret ofte :-). Men i forlængelse af mit eget blog indlæg Omfavn det uperfekte, tænkte jeg, nu laver jeg sgu den rundtur i vores lejlighed 🙂 Så her kan du se, hvordan vi bor.. (bare luk øjnene for rodet)… Der mangler også lidt knager, lednings skjulere, og ja sengene er ingen gang redt hihi… jeg går all in på det uperfekte.. Så værsgo kom indenfor 🙂

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

15 kommentarer

 • Michelle

  Jeg syntes også det er super modigt af dig at filme uden at have kigget rundt. Det er sejt. Troede Victoria sov selv. Sover Dino inde på værelset med hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Haha tak Michelle 🙂 Nej det gør hun ikke det har hun kun gjort meget få nætter. Det er for det meste Dino der sover derinde, men jeg tager også nogle nætter indimellem især når hun er syg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Kan godt forstå i sover i samme værelse som hende. Det er da virkelig smart at gøre det på den måde. Frem for at hun sover i egen seng inde i soveværelset. tænker at det kan give hende tryghed til når hun en gang skal sove alene. Min datter ligger i sengen ved siden af mig. Det fungere bedst for os. men når en dag hun skal rykke til eget værelse vil jeg da lige huske denne mulighed. ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja det synes vi også 🙂 Men jeg synes man skal gøre hvad der virker bedst hos en selv ❤

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cheyenne L

  Hvor er dine lysekroner fra ? De er så flotte på hver sin måde alle dem du har 🙂 jeg skal også selv finde en til over mit spisebrod men hvilke steder har du købt dine henne dem du har ??? 🙂 Lækker stil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cheyenne L

  Hvor er dine lysekroner fra ? De er så flotte på hver sin måde alle dem du har 🙂 jeg skal også selv finde en til over mit spisebrod men hvilke steder har du købt dine henne dem du har ??? 🙂 god aftenog virkelig god video! Lækker stil !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik B.

  Dejligt at du viser det uperfekte med, det viser bare at du er et menneske, som os andre.. 😛
  Synes I bor fantastisk.. Fin entré. Ja, lille, men bedre end slet ikke have en. Flotte sko du har. 🙂 Jeres køkken er skønt.
  Der skal være rod, hvor man arbejder, så ved man at der knokles. 🙂
  Dejligt skønt badeværelse, stort og man kan være der, når I også har vaskesøjle, med tørremuligheder.
  Når man først gør opmærksom på at man ikke har gjort en bestemt ting, vasket gulvet, eller redt sengen, lagt skoene forkert op. / nogle lægge dem efter farvevalg, andre efter årstider osv osv., – så går det virkelig op for personen, at man ikke har gjort det. Måske var det ikke blevet “opdaget”. Det er en skønherlig lejlighed I har der..
  Hvem har skudt hjorten, når jeg ser gevirret hænge i stuen? 🙂 Har du gjort det Juliane ?? 😮 😀
  Tak for rundvisningen. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det var så lidt 🙂 Og tak vi er også meget glade for den.. Hihi nej det har jeg dog ikke det er et loppefund. Og ja måske du har ret men jeg ville nu lige lukke skabet haha 🙂 det er stadig modigt af mig (synes jeg selv) at vise mit hjem frem uden en oprydning inden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser super hyggeligt ud..og dejligt at du også kan li det uperfekte og bare kan være ligeglad.. 😛

  Et lille tip.. Når du filmer er det bedst at ligge telefonen ned.. 😀

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Dejligt at se hvordan du bor.Og det ser hyggeligt ud det hele. Tænker dog at du gerne vil hylde det uperfekte, men du har stadig behov for at sige det højt “der ikke er perfekt” f.eks “jeg har ikke engang redt sengen”.Kunsten er vel at kunne være i det, vise sit hjem og være ligeglad med at sengene ikke er redt? Lidt ligesom at invitere gæster og beslutte at man ikke vil vaske gulvet og noget af det første man siger til gæsterne er “jeg har altså ikke vasket gulvet”. Så har man ikke givet slip på det uperfekte,så betyder gæstens syn på een stadig meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Catrine..

   Åh det er nu slet ikke på den måde, jeg havde faktisk ikke kigget i værelserne, inden jeg gik igang med at filme, da jeg ville tage det som det kom. Så jeg snakker egentlig bare om hvordan her ser ud, så jeg føler ikke det er et behov jeg har for at sige det..❤ Men jeg elsker indretning så elvfølgelig synes jeg det er fantastisk når andre godt kan lide mit hjem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg kalde Victoria?