Jeg er fan

Vil du være med? Er du også kejserinde?

Det er så fint, at man efter et kejsersnit bliver kaldt kejserinde, jeg er vild med det! Så det er jo lige præcis, det jeg er KEJSERINDE… Jeg synes, der mangler rigtig meget information efter et kejsersnit, du får intet materiale på hospitalet, og det er altså en stor operation. Jeg føler det ryger meget i baggrunden, at det er en operation, det bliver i stedet for en fødsel. Det er også fantastisk, at du skal møde dit barn, men man skal huske, at maven har været skåret op, og du skal passe på dig selv den kommende tid.

Jeg har søgt efter en del information på nettet, og endelig fandt jeg det helt rigtige sted for os kejserinder nemlig Kejserinderne. Det er simpelthen et fantastisk koncept, og det har jeg lige tilmeldt mig. Så nu skal jeg igang med 8 ugers forløb, hold op jeg glæder mig 🙂

Men jeg synes det ville være super fedt, hvis der var nogen der ville være med, og vi kunne følges ad. Så er du kejserinde, og tænker nu skal det være vi skal back in shape så gør det sammen med mig, så kan vi støtte hinanden og dele op og ned ture 🙂

Du kan købe forløbet her: Kejserinderne

julianeaxen.com

Det er Fysioterapeut Heidi Holm & Jordemoder Anne Ruby der står bag Kejserinderne.

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Vicki

  Jeg har lige købt forløbet og vil helt klart følge med her, hvis du blogger om det.
  Det er altid godt at følges

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ej hvor fedt Vicki det glæder jeg mig til at høre om, så ja lad os følges jeg regner dog først med at gå igang i slutningen af næste uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er fan