Vil du være min ambassadør?

Er du vild med flotte vipper og smukke bryn? Så er det måske dig, jeg leder efter…

Jeg er uddannet i eyelash extensions (er ved at tage mit andet kursus), korrektion og farvning af vipper og bryn. I næste uge skal jeg på kursus i lash lift, og jeg er allerede så småt begyndt at lave det.

Derfor leder jeg efter to skønne kvinder, der vil være mit ansigt og min reklamesøjle udadtil. Du får ALLE behandlinger gratis i 3 måneder! Din opgave bliver at brande min klinik. Du skal lave tre opslag på Instagram og Facebook  om ugen, hvor du linker til Beauty by Harkjær profilerne. Du skal have et stort netværk, og meget gerne kunne sende kunder til mig. Du må gerne være fyldt med gode ide’er til markedsføring og branding. Du skal kunne få behandlingerne om formiddagen og gerne være lidt flexibel i forhold til tider. Klinikken ligger ved Holbæk, så selvfølgelig er det en fordel, hvis du er fra nærområdet. Der bliver lavet en kontrakt imellem os, hvor der præcist er beskrevet hvad dine opgaver er, hvilken periode det drejer sig om og hvilke behandlinger du modtager.

Så er det dig jeg leder efter skriv et par ord under dette indlæg om dig selv, og hvorfor jeg skal vælge dig ❤. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Du kan se lidt af mit arbejde på min Instagram profil beautybyharkjaer.

img_9616

 

8 kommentarer

 • Julie

  Det ville være en gave at både kunne forkæles med en masse behandlinger, plus kunne yde det jeg elsker allermest, at beskrive og vejlede andre mennesker, til at prøve noget nyt eller blive forkælet med en masse skønhed. Instagram er mit mest aktive sociale medie, men Facebook kunne sagtens blive brugt også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane & Dino Harkjær

   Kære Julie

   Bor du i Holbæk eller i nærheden?

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie Valentin Brahl

   Ja jeg bor i Holbæk, lige nede i byen. Kh Julie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det ville være en kæmpe fornøjelse at blive en af dine ambassadører.
  Jeg ville elske at blive forkælet lidt i ny og næ, og vil gøre mit absolut bedste for at markedsføre din klinik så godt, som overhovedet muligt.
  Mit netværk er ikke sådan at jeg har flere tusinde følgere, men jeg har en del.

  Det ville være en fornøjelse at høre fra dig.

  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane & Dino Harkjær

   Kære Tina

   Tusind tak for din besked er du fra Holbæk?

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane & Dino Harkjær

   Hej Tina

   Vil du ik sende mig en mail på blogger@julianeaxen.com hvor du fortæller lidt om dig selv alder hvor du bor osv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Bianca indehaver af skønhedsklinikken Lækker, Regret’s, I’ve had a few, but then again, too few to mention