Bryllup

Vind en lækker behandling konkurrence tid ♥

Nu da det er ved at blive efterår, og det allerede er blevet noget koldere, har jeg lyst til at forkæle jer. Nu kan I vinde en super lækker behandling hos Klinik 1 Class på Nørrebro hos fantastiske Pernille, vinderen kan vælge mellem en ansigstbehandling, en dybderens eller en diamantslibning. Det er tre super lækre behandlinger, og du kan vælge den du synes passer lige til dig. Hver behandling har en værdi af 449 kr.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive hvorfor det netop er dig der skal vinde denne behandling ? og dele konkurrencen på facebook.

Vinderen bliver trukket d. 2 oktober 2013

Held og lykke ?

12 kommentarer

 • LISE PALM

  Som en moden pige/kvinde trænger jeg til Botox igen, det er nemlig en super behandling, kender også Klinik Skønvirke, krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh DET gad jeg godt, ikke mange behandlinger man får som studerende på SU 🙂
  -og er jo ikke 20 længere så – trænger <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Lykke

  Ville elske at vinde en af disse lækre behandlinger! Da min hud har taget skade i løbet af sommeren. Har fået en del pigment forandringer pga solen, hvilket gør min hud meget uhjævn i hydtonen. Døjer også med urenheder, som også efterlader små ar og skader i huden. Derfor ville det være fantastisk hvis jeg kunne vinde en af disse super lækre behandlinger, så jeg kan få rettet lidt op på mine hudproblemer. Krydser så meget fingre ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F. Madsen

  Jeg er gravid og trænger til at blive forkælet og slappe heeeelt af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen Mollerup

  Jeg vil gerne vinde denne ansigtsbehandling, som jeg vil give min skønne kone i fødselsdagsgave den 3. oktober. Tenna fortjener det, fordi hun har været en uundværlig støtte for mig gennem 2 omgange kræftsygdomme. I 2007 tyktarmskræft og nu prostatakræft.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Bøgelund

  Den bedste måde at forstærke mit nytårsforsætte for 2014. Da jeg altid har været rigtig god til at forkæle alle andre end mig selv, har jeg sat mig for at 2014 skal være mit forkælelses år. Så hvilken kickstarter kunne være bedre end en anigtbehandling af Pernille <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice Flygenring

  Jeg skal vinde, fordi det dælme er lang tid siden jeg har fået nogen form for en lækker forkælelse som denne her 😉 Kunne være en fed måde, at fejre afslutning af min studie på :-p <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg trænger til masser af ekstra pleje – efter et år i smerte skal jeg endelig opereres den 1.10 -og så vil det være en del af min rekreation 😀

  Krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fordi det kunne være så skønt at prøve en diamantslibning og bare blive forkælet <3 Bare have noget Anja-tid helt for mig selv <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super lækker konkurrence!! Jeg ville elske og vinde, da mit ansigt trænger til forkælelse. Fordi jeg desværre ikke har haft så meget overskud, til at pleje det som man skal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina karlsen

  Fordi jeg elsker selvforkælelse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllup