Før og efter jeg blev mor

Vinderen er…

I sidste uge lavede jeg en konkurrence på bloggen, hvor du kunne vinde et sæt eyelash exstensions, hvis du kom med det rigtige navn til en skønhedsklinik, og nu er vinderen fundet… Men først vil jeg sige undskyld forsinkelsen, jeg havde skrevet, at jeg ville finde vinderen igår, men Victoria blev syg, så alt mit fokus har været på hende.

Men her er tromme hvirvlen 😉

Vinderen er Camilla A. Kæmpe stort tillykke

Camilla synes skønhedsklinikken skulle hedde Beauty by Harkjær, jeg er vild med det 🙂

Camilla send mig en mail på blogger@julianeaxen.com så finder vi en tid.

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før og efter jeg blev mor