Hvor nuttet er det lige

Virker det ikke helt forkert?

Jeg havde faktisk besluttet mig for ikke at lægge nogle billeder op fra festen sidste lørdag, men da jeg modtog dem, var jeg helt færdig af grin, og det må jeg lige dele med jer 😉

Dino, Victoria og jeg var inviteret til fødselsdags/fastelavn sidste lørdag, og hånden på hjertet, jeg er ikke vild med at klæde mig ud, men Dino insisterede, vi kunne ikke være bekendt at komme uden at være klædt ud! Og så gik jagten ind på kostumer, og ingen havde rigtig noget i voksen størrelse. Men dagen inden festen, fandt vi den helt rigtige butik i Roskilde, og så gik jagten ellers ind 🙂

Så må jeg præsentere Elivis, Nonnen og Victoria (hun skulle have været elefant, men kostumen var lidt for stor 🙂

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Haha det virker lidt forkert ik? Nonnen og barnet ❤️..

julianeaxen.com

Jeg må indrømme, at vi faktisk havde det mega sjovt i vores udklædning :-). Vi klædte om på en tankstation, og bare alle de mennesker vi snakkede med eller som bare smilede ved synes af Elvis og nonnen var det hele værd! Jeg tror alt det her med udklædning, også er meget kontrol for mig, jeg har det bedst med at møde op i det tøj, jeg nu har det bedst i og makeuppen er lagt, derfor er udklædning angst provokerende, og det fik jeg brudt wwweee.. Læs Nu rækker jeg ud, så det var helt sikkert en rigtig god oplevelse!

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor nuttet er det lige