Kærlighed kærlighed kærlighed

Vores erfaring med en tyngdepose til Victoria

Jeg tror alle os med børn kender det med, at vi gerne vil have vores børn til at sove hurtigt om aftenen, vi er allesammen lidt trætte, og det er så dejligt lige med nogle timers voksentid. Victoria er blevet svøbt, når hun skal sove, fra hun var helt lille, og jeg er 100 % sikker på, at det har hjulpet hende med at falde hurtigere til ro og uden de bratte opvågninger om natten. Men da Victoria blev ca. 6 måneder ville hun ikke svøbes mere, eller hun kom i hvert fald meget hurtigt ud af svøbet, og så skulle vi lige pludselig vende hende til “kun” at sove med en dyne. Det var ikke helt nemt, så jeg begyndte at undersøge andre alternativer på nettet. Jeg fandt hurtigt frem til tyngdeposen.dk, øverst på siden står der “NÅR BABY IKKE VIL SOVE!
Din baby vil ikke sove og har svært ved at falde i søvn og vågner mange gange om natten. Vores tunge soveposer omslutter din baby og giver ekstra tryghed og dybere søvn for +85%.” 

Vores udfordring har været, at Victoria er meget motorisk og nysgerrig, så der er gang i hendes krop, derfor har hun brug for noget hjælp til at falde til ro. Vi har kunne bruge 1-1 1/2 time på, at få Victoria til at falde i søvn, og så har hun haft en del opvågninger om natten, fordi hun bevæger sig meget i søvne, så ender hun i nogle meget ubehagelige stillinger.

Jeg var ikke i tvivl, vi skulle prøve tyngdeposen, og det fortryder jeg ikke et eneste sekund. Selvfølgelig skulle Victoria lige vænne sig til at komme ned i tyngdeposen, når hun skulle sove, så det tog ca 14 dage at køre den helt ind. Men nu sover Victoria hele natten igennem i sin tyngdepose. Hun elsker den! Når hun får den på efter sit aftenbad, falder hun helt til ro, nogle gange skal hun stadig lige krudte lidt af, inden hun falder helt til ro, men det er noget hårdere for hende i tyngdeposen, så hun falder hurtigere til ro og i søvn. Vi har fået en pige der nyder sit putte ritual, og som ikke vågner pga ubehageligt sove stillinger. Hvis hun vågner, er det fordi hun har drømt eller er sulten, og det kan tyngdeposen desværre ikke hjælpe med ;-)..

Men jeg kan varmt anbefale tyngdeposen, herhjemme har det været et mirakel, og det mest fantastiske er at Victoria elsker den ❤️. Dette er ikke en reklame, der er min egen erfaring med et produkt der virker og som jeg virkelig gerne vil anbefale til andre forældre.

Du kan læse mere på tyngdposen.dk eller på facebook Tyngdeposen + Babydeepsleep 

julianeharkjaer.dk

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Ih hvor smart, jeg arbejder selv som ergoterapeut, og har mange urolige borgere, som profiterer af kugledyner, der giver netop samme effekt (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det har vi også prøvet, men det er ikke helt samme effekt, tyngdeposen virker bedre da det mere er en sovepose de kommer ned i. Kugledynen kan de sagtens komme “ud af” <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila bernth

  Hej søde Juliane 🙂
  Bruger i den også når hun skal sove i barnevognen?
  Hilsen Sheila

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Sheila

   Nej der har jeg en kugledyne vi bruger, vi har kun gjort det en gang om aftenen for så kunne vi putte Victoria lige over i sin egen seng.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed kærlighed kærlighed