Et brev til Victoria, tænk at der er gået et år

Vores indretning skal være eye candy

Indretning er min store passion, jeg elsker at kigge på billeder af skønne ting til vores hjem, få inspiration og som Dino siger til mig: “du elsker når vores indretning er eye candy”, og det er virkelig rigtigt, mine øjne skal elske hvad de ser, og ellers laver jeg det om. Jeg har lige fundet en hjemmeside, hvor de både har smykker, accessories og interiør, og der har jeg fundet nogle super fine ting, du finder den her: Sense of style.

Mit nyeste fund til vores hjem er to mega fede lanterne, til en rigtig god pris. Jeg er jo vild med lanterner, jeg synes de er enormt hyggelige at have stående, og når mørket falder på, og jeg tænder et fyrfadslys i dem, sender de et enormt hyggeligt lys ud i lejligheden. Jeg eksperimenterede lidt igår med at få naturen ind i vores hjem, så i klip klappere og en saks i hånden, gik jeg lige over til skrænten, der er lige hvor vi bor og klippede et par grene af 😉

Kan du lide looket? 

img_7842

img_7848

img_7837

 Lanternerne og julepynten finder du hos Sense of style.

Lige nu er den dråbeformede lanterne som er min ynglings på tilbud, du finder den her: Dråbeformet lanterne

Den anden lanterne finder du her: Rund lanterne med låg

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et brev til Victoria, tænk at der er gået et år