Ej det er da uhyggeligt

Vuggestue update

Igår havde Victoria været i den nye vuggestue i to uger, og jeg er vild med stedet og de mega søde pædagoger. Læs lidt med her Dino må tage over og Jeg har taget en kæmpe stor beslutning for Victoria.

Victoria græder stadig om morgenen, når hun bliver afleveret. Pga. Black Friday som Dino har skulle gøre klar til (han har Skousen i Holbæk), har jeg måtte aflevere og hente de fleste dage. Det skær stadig i mit hjerte, når hun græder, men jeg har mere ro på nu, for jeg ved, de er så gode ved børnene, og de sidste par dage er hun stoppet med at græde, inden jeg er gået ud af hoveddøren, det er fantastisk.

Hvilke reaktioner har I haft hos jeres børn når de er startet op? Jeg ved det afhænger meget af alder, for Victoria var jo mega nem at køre ind, da hun var 6 måneder gammel, det er noget andet nu hvor hun er 1 år. Men vi kører fuldtidsdage nu så mor er stolt ❤.

Sidste weekend var Victoria dog helt ved siden af sig selv, hun sov næsten ikke om dagen og var pylret. Hun ville være på mig hele tiden, og hun gad ikke rigtig noget. Tænker I det er en reaktion på vuggestue start? og hvor længe går der før de føler sig helt trygge?

img_8185

 

 

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ej det er da uhyggeligt