WWWEEE fotoshoot idag

Endelig kom dagen hvor jeg skal have taget nye billeder til bloggen, facebook og div. sociale medier. Jeg glæder mig helt vildt samtidig med at jeg er mega spændt.. Tøjet er fundet frem, jeg fik spray tan igår af skønneste Anja, neglene er fikset, håret og make up kommer der styr på idag af den dejligste stylist Christina Solander. Fotografen jeg skal arbejde sammen med hedder Nikolai Sander Roxman vi har ikke arbejdet sammen før, men jeg føler vi forstår hinanden godt, hvilket er mega vigtigt hvis der skal tages nogle gode billeder…

Igår nåede jeg heldigvis også forbi butikken Dust Of Cph. og fandt en masse lækkert tøj dette vil jeg også bruge til shootet idag 🙂

 Jeg tror det bliver fantastisk…Så jeg smutter afsted…. God dag 🙂

julianeaxen.com

Undskyld billedet kvaliteten jeg skal have en ny iphone :-/

Tøjet er fra Dust Of Cph. 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Maria Donna, Jeg har altid været interesseret i skønheds branchen, da jeg er sangerinde og samtidig har studeret medicin