Send en tanke..

2013 indtil videre!

Dette indlæg handler om, hvordan mit 2013 ser ud indtil videre. Jeg tror, det er vigtigt at stoppe op indimellem lige mærke efter og så rette kursen til. Jeg sagde jo til nytår, at dette skulle være mit år, og derfor vil jeg være endnu mere opmærksom dette år, og gå de veje som føles rigtigt for mig, også selvom det kan virke vovet! Så status herfra må være?

Januar var en hård start på året, der var meget tumult omkring mig, og jeg synes, det var rigtig hårdt, da jeg er så super følsom, og jeg bliver meget berørt, når jeg kan mærke folks energier omkring mig, og de ikke er gode. Det var også i starten af januar, at jeg igen sagde farvel til en person der har haft en stor plads i mit liv, det var meget svært men også nødvendigt.

Februar ser lidt anderledes ud, jeg er kommet i kontakt med et fantastisk menneske på Facebook, som jeg må nive mig selv i armen over jeg har mødt. Det er ikke en kæreste, men en person der bare gør, hjælper, skriver, siger og vil mig det helt rigtige. Jeg har ikke mødt et menneske med så stort et hjerte, og de rette intentioner i meget lang tid, hvilket gør at jeg hele tiden tvivler, og tænker er det virkelig rigtig!! I kommer til at høre meget mere om vores projekt på et tidspunkt 😉

kjole400

Derudover har jeg været af sted til et par tv-optagelser til et spændende tv program, jeg synes det er super sjovt og spændende at lave tv, men jeg vil ikke være med til hvad som helst. Jeg synes der er for meget reality, der handler om at folk ikke er søde ved hinanden, og jeg ved det er godt fjernsyn, men jeg synes faktisk det kunne være fedt med nogle programmer, der kunne inspirere og hvor man sidder med en feel good fornemmelse bagefter. Jeg har lidt mere tv i ærmet i år, men må vente med at løfte sløret for jer.

Så indtil videre, har der været lidt bump på vejen, men i det store hele en rigtig god og spændende start på 2013? Hvordan ser jeres år ud indtil videre?

Jeg drømmer videre om resten af året? ?

Billederne er fra fotoshootet i januar i år.

sidh sidvbalto802brunny brun2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Send en tanke..