Jeg er nu ret sød

Afsløring på afsløring se med i aften

I søndags afslørede jeg min graviditet på bloggen Den største afsløring på bloggen nogensinde, og jeg vil sige tusind tak for alle jeres søde beskeder, det er super dejligt og rart at få jeres råd og lykønskninger.  Der er allerede flere der har meldt sig på banen, som også er gravide, eller som vil følge min graviditet, det synes jeg er mega fedt, jeg vil elske at have nogen at følges med på denne rejse 🙂

Jeg aner jo ikke hvad der venter mig de næste måneder, og jeg kan allerede nu mærke hvor meget der sker med kroppen, jeg tror det bliver min livs rejse, og jeg vil elske at dele op og ned ture med jer.

I aften toner Dino og jeg frem på kanal 5 kl. 21.00, jeg håber I vil kigge med, vi har ikke selv set programmet, så jeg er mega spændt. Der er nogle ting i programmet, jeg synes er lidt for meget, som f.eks det nøgne par der viser sexøvelser, men jeg håber det er fint klippet 🙂

Men det er jo blevet afsløret, at jeg blev gravid mellem optagelserne til programmet, og det er helt rigtigt 🙂 Jeg opdagede det dagen inden vores sidste optagelse, så der var jeg temmelig rundt på gulvet. I kan læse artiklerne her:

Se og hør: Blev gravid mellem tv optagelser

Metroxpress: Juliane deltog i kanal 5´sexprogram nu har hun kastet op i 3 uger

julianeaxen.com

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er nu ret sød