Vuggestue update

Craving i december

Nu nærmer vi os første december, og det er jo virkelig den hyggeligste måned på året. Vi pynter op, ser julekalender, køber gaver til hinanden, og spiser god mad. Og lige det der med maden, er noget der fylder meget hos mange af os, og det gør det også for mig, men det er faktisk en bestemt ting der fylder… Brune kager!!! Omg jeg er den største sucker for brune kager, men det må endelig ikke være hjemmebag, det skal helst være købe kager og helst fra Karen Volf… Åh bare duften så løber mine tænder i vand og maven rumler… Hvad er din største craving her i julen?

Det var faktisk slet ikke det jeg skulle blogge om, men jeg kan ikke slippe tanken om de brune kager haha…

 

 

 

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vuggestue update