Hvorfor nu det?

December måned uden at tage på… Kan det lade sig gøre?

UUHHHH… den vægt… Kender I det? Nu er vi i december måned, og som vi alle ved flyder det med kager, slik, lækre deserter og julemad!!

Hvordan kommer man igennem denne måned, uden at tage alt for mange kilo på, og få det endnu dårligere med sig selv? Jeg ved godt man skal lære at elske sin krop, og være glad for sig selv som man nu engang ser ud.. Men jeg har det bare bedre når vægten er der hvor jeg gerne vil have den til at være. Er det så forkert?

Jeg har en mega dårlig vane jeg vejer mig selv hver dag… I know… Men jeg øver mig virkelig i det, og prøver kun at veje mig et par gange om måneden.

Min kæreste og jeg har spist mega sundt idag, men nu er kl. 22.20 og jeg er SULTEN derfor laver jeg også dette blog indlæg for at tænke på noget andet end mad… Hihi men hvad skriver jeg så om MAD…

Hvad gør du for at komme igennem december uden at tage alt for meget på? Jeg tager imod alle råd med kyshånd 🙂

julianeaxen..com

Nu vil jeg snart hoppe i seng og prøve at sove mig fra det 🙂 Sov rigtig dejligt KYS…

2 kommentarer

 • LineV

  Jeg plejer at holde vægen nogenlunde ved kun at spise en lille portion aftensmad og ellers kun spise usundt når man er ude hos folk, og det er man jo desværre meget :-/ der var engang en diætist der sagde til mig at man ikke skulle veje sig hver dag da det giver et urealistisk billede af sin vægt pga væske/toiletbesøg osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Du har fuldstændig ret man skal ikke veje sig hver dag 🙂 Det er en dårlig vane..

   Men ja december er en lidt svær måned mht vægten, men jeg prøver at passe på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor nu det?