Skal vi blive slanke sammen?

Det går helt ad helved til

Nu har jeg jo blogget i ca. 4 år, og der er noget jeg tænkt over. Hvilke indlæg er de mest læste? Hvad får jer læsere til at kommentere? Og hvad betyder overskriften?

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at jeg gerne vil have folk til at klikke ind på min blog. Jeg elsker at skrive, og nogen gange føles det helt som terapi, når jeg udgiver et indlæg, men det betyder selvfølgelig også meget for mig, at der er flere og flere, der har lyst til at læse med.. Ingen læsere – ingen blog.. Men så er det jeg tænker, hvad får jer til at klikke ind på min blog? Og jeg er faktisk kommet frem til at jo mere drama, heftige overskrifter og tristhed jo flere læsere.. Skriver jeg et indlæg om hygge med Victoria, og hvor godt livet er lige nu, tja så det ikke helt lige så spændende… Hvad er der med os danskere.. Elsker vi drama? Vi har i hvert fald brug for at vide, at vi ikke er alene i de svære situationer som livet kan byde på. Og jeg må da indrømme, at jeg også gør det selv, er der en overskrift om noget svært, klikker jeg meget ofte ind… Derfor har jeg også lavet denne overskrift Idag.. Det går helt ad helved til..

Men helt ærligt synes jeg, det er lidt ærgerligt. Men jeg tror faktisk ikke, det er noget, jeg kan ændre på, men jeg må så også sige, at opbakningen ofte er stor når jeg skriver om noget der er svært.. Tusind tak for det ❤️…

Men faktisk går det ret godt for tiden, jeg synes, jeg begynder at lande mere og mere i mor rollen og lære at navigere i livet som mor. Derudover elsker jeg vores nye hjem, og jeg er så heldig at have den dejligste mand og datter, dette er jeg dybt taknemmelig for. Sidst men ikke mindst begynder jeg at få min krop tilbage efter graviditeten, og det betyder vildt meget for mit selvværd.. Lige nu kan du vinde et forløb hos min skønne sundhedscoach læs mere her.. Skal vi blive slanke sammen … 

Hvad får dig til at klikke ind på en blog?

image

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Dino

  Og jeg har den dejligste kone 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Jeg kan personligt bedst lide dine happy indlæg med Victoria og indretning. Jeg synes virkeligt at du er super dygtig til at indrette, du burde blive indretnings arkitekt 😀 hvis du oplever at mange klikker på dine triste indlæg med sygdom osv tror jeg at det er fordi at mange der står i samme situation som dig som læser din blog. Jeg kan nemlig huske at der var en debat inde på min mave.dk om diverse mor-blogs hvor din blev nævnt, og den delte vandene meget, nogen elskede den og fortalte at de havde et liv med sygdom og synes at det var ret at læse om andre der havde det lige som dem og andre skrev at de var stoppet med at læse den da den var for trist :-/

  Jeg elsker forresten også at læse indlæg om dine flotte negle og når du har været til frisøren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Dejligt at høre Line <3 Tak fordi du følger med skønne Kvinde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal vi blive slanke sammen?