Gæsteblogger Carina Heckscher networkingekspert

Det har taget mig 24 år at komme til denne beslutning

Det har taget mig 24 år at komme til denne beslutning, så det er ikke noget jeg bare lige gør, men denne gang er det meget velovervejet og nødvendigt.

Da jeg var 10 år væltede jeg på min cykel og fik hjernerystelse derefter begyndte min daglige hovedpine, og da jeg var 20 år, fik jeg diagnosen kronisk hovedpine, der er     5 % der har det i Dk. og 2 % der har det rigtig slemt, og jeg tilhører de sidstenævnte   2 %.

Jeg har igennem 24 år levet med daglig hovedpine og jævnlige migræne anfald hvilket betyder, at jeg har taget rigtig meget medicin for overhovedet at kunne få min hverdag til at fungere. Jeg har prøvet VIRKELIG mange alternative behandlings former og rigtig meget forskelligt medicin, dette har gjort at jeg idag tager mange smertestillende piller, og det skal jeg trappes ud af. Igår da jeg var på hovedpine klinikken på Glostrup sygehus blev vi derfor enige om at jeg skal indlægges til afmedicinering d. 26 aug i 14 dage og derefter må jeg intet smertestillende tage i 6 uger, jeg er meget nervøs og spændt på samme tid.

Jeg har afmedicieret før men gjort det hjemmefra, denne gang følger de mig meget tæt, og nu krydser jeg fingre for, at det gør det udholdeligt at komme igennem. Mit liv er et liv med daglige smerter, og jeg vil gå meget langt for at bare få det 1 % bedre, der er mange bivirkninger ved at have haft så mange smerter i så mange år, min hukommelse er blevet dårlig, jeg har svært ved at koncentrere mig og jeg bliver utrolig træt i løbet af dagen.

Jeg har affundet med at leve på denne måde, og jeg prøver så ofte jeg kan, at huske mig selv på at det kunne være meget værre, og jeg er taknemmlig for det jeg har. Det sværeste ved at lide af kronisk hovedpine er at folk ikke kan se det på mig, og jeg tror det er rigtig svært for mine veninder at forstå mig sådan 100 %…

Nu ved jeg hvor jeg skal holde fødselsdag i år på Glostrup sygehus 🙂 Det går nok, mit fremtidige liv er så vigtigt, og nu giver jeg det endnu en chance selvom jeg er meget nervøs.

Skulle lige sove på beslutningen inden jeg var klar til at skrive om det ?.

Juliane

6 kommentarer

 • ingedina

  Til lykke med din beslutning!

  alt muligt godt til dig i processen! :))

  kh ID

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God weekend kæreste Julie,

  jeg håber også det bliver godt for dig, at du bliver indlagt til observation imens de trapper dig ud af medicinen.
  Jeg håber de vil sætte noget andet i stedet, da hovedpinen nok ikke også forsvinder.

  Det kan jo være det hovedpineprogram, som jeg sendte til dig, hvor du skal trykke på forskellige punkter i ansigt og hovedbund, samt nulre ørerne.
  Masser af frisk luft, rent vand og hvile er også godt for hovedpinen.

  Jeg er spændt på hvordan du kommer igennem det og hvordan du får det efterfølgende.
  Krydser fingre og ønsker dig god bedring.

  Her er lidt iste som også er godt mod hovedpine:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/06/iste-er-godt-i-varmen-og-godt-for.html

  God weekend søde.
  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kenneth B johansson

  Det pisse godt gået. Sådan en beslutning er ikke nem. Krydser fingre og du får alt min energi herfra de 14 dage du er indlagt. Krans herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Torben Hansen

  Kære Julle,
  Det er en rigtig god beslutning du tager, og Glostrup får forhåbentligt styr på dine lidelser.
  Pyt med at du skal være indlagt i 14 dage og pyt med at du skal holde fødselsdag på hospitalet.
  Alle kærlige tanker, vibrationer og tillykke vil helt sikkert nå dig, uanset hvor du er.
  Det bliver dejligt, når den “nye” Julle kommer hjem igen! NY i forhold til smerter med den “gamle” kærlige Julle i sjæl og sind …. Knus fra Torben <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ole Alm

   Hej Juliane.
   Det er en god beslutning at gennemføre en såkaldet døsekur. Jeg har netop gennemført en sådan på hovedpineklinikken Esbjerg sygehus.
   Man bliver som et helt nyt menneske,når man ikke bliver fyldt med medicin.Jeg havde fået bl.a. morfin i 3/4 år efter en arbejdsskade. Bortset fra blodfortyndende, tager jeg sjældent anden medicin.
   Jeg har stadig min arbejdsskade,som nu er betegnet kronisk,men jeg har sjældent brug for smertestillende medicin.

   Jeg håber for dig at du kan få en bedre hverdag efter opholdet på Glostrup sygehus.
   Knuz Ole.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Axen

  Sådan sis, det er en rigtig flot beslutning! Sender dig masser af knus og kærlighed. Du skal nok komme ud på den anden side og (jeg krydser fingre) med et bedre helbred!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Carina Heckscher networkingekspert