Det er min undskyldning denne vinter

Det virkelige liv

Indlægget indeholder reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

At udleve ens drøm er fantastisk, men også mega hårdt til tider. De sidste uger har jeg arbejdet fra tidlig morgen til sen aften og nu siger min krop “hey husk lige mig”. Jeg er træt, men stadig driver min drøm mig. Vi har åbnet den hyggeligste butik By Harkjær i Holbæk med tøj, interiør, accessories og en masse lækre produkter. Jeg er MEGA stolt af Dino og mig selv. Det er da ok at sige ik?

Vi er dybt taknemmelige for hver evig eneste ordre, det er jer der gør det muligt for os at drive butikken, klinikken og webshoppen. Og hver evig eneste ordre, køb i butikken eller behandling gør at vi kan reinvestere og få mad på bordet ;-).

Nogle gange misunder jeg de mennesker, der har et 8-16 job, ferie med løn og fri hver weekend. Men jeg har bare en iværksætter i maven, det kan jeg ikke løbe fra. Men jeg må da indrømme, at det trækker tænder ud. Derfor beder jer om hjælp og støtte. Lige nu har vi 40 % på stort set alt tøj & 20 % på alt interiør, produkter og accessories til og med d. 15 januar. Vil I ikke hoppe ind på shoppen og tage et kig? I kan betale med Viabill, så mærker man det jo stort set ikke vel? Vil I dele vores side med jeres netværk og endelig kigge forbi hvis I er i Holbæk ❤️.

Det er en drøm at stå op om morgenen, og tage på arbejde et sted vi selv har skabt. Men vi har også købt hus som vi flyttede ind i midt oktober, som skal total renoveres. Det bruger vi så søndagen på, som er vores eneste fridag, men det bliver SÅ fedt! Og vi elsker at bo her. Vi har de sødeste naboer, og masser af natur omkring os, det bliver ikke bedre.

Jeg må sige mit højeste ønske (blandt mange andre Hihi) for 2018 er at få lidt mere ro på. Komme på plads i huset, få en stabil forretning og nyde livet med min lille familie.

Jeg håber I er kommet godt ind i 2018, vi har gjort det til en tradition at holde nytår hjemme bare os tre, og jeg elsker det. Men jeg savner mine veninder, der er ikke meget tid til sociale arrangementer lige pt. Men I ved, jeg har jer i mit hjerte ❤️.

Til jer faste læsere savner jeg at skrive indlæg til jer, men døgnet har virkelig ikke nok timer hvis jeg skal nå det hele.. Men tro mig jeg gør mit allerbedste ❤️.

Har du til tider svært ved at få pengene til at række i en travl hverdag? Så kan du nu sammenligne dine lånemuligheder på Fair-laan.dk* og tage et kviklån til både store og små begivenheder.

260dfd54-15ba-4dcd-8d74-acfdd37b693d

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er min undskyldning denne vinter