Mit daglige fiks - morgen, middag & aften

Detaljen er så vigtig

Dette indlæg handler om en af mine ynglings beskæftigelser – bolig indretning. Den faste læser ved, at min lille familie og jeg har flyttet en del de seneste år. Det er faktisk blevet til 6 boliger på 5 år, hvor to af dem er ret store huse, som vi har total renoveret.

Nu bor vi i en skøn lejlighed på nogle færre kvm end vores sidste hus. Det har krævet en del praktiske løsninger i indretningen. Det er blevet til en sengeramme med skuffer under, en bænk ved spisebordet med skabe under og så har vi solgt ud – altså virkelig solgt ud. Jeg har altid haft nogle hylder i et skab med vaser, lysestager og andre nips ting, jeg ikke lige havde fremme. Det kan ikke lade sig gøre her, så vi har det, der er fremme – that’s it! Men jeg er også ret vild med konceptet simple living – så jeg nyder også processen i at sælge ud. Mit klædeskab er meget småt, men jeg har det, jeg skal bruge :-).

Sengerammen og bænken med skabe har vi købt i Ikea, da de er virkelig dygtige til at optimere plads, som mange af jer nok ved. Men så kommer udfordringen i forhold til indretningen ind, for det kan godt være, det er praktiske løsninger vi har fundet, men jeg er ikke så vild med Ikea stilen. Det er i hvert fald vigtigt for mig, ikke at have et Ikea hjem, eller et hjem med typisk skandinavisk indretning, jeg synes, det er en meget upersonlig stil, og slet ikke hyggelig nok for mig. Jeg elsker at mikse nye og gamle unikke ting, men selvfølgelig med en rød tråd igennem indretningen.

Jeg sidder ofte og finder indretnings butikker på instagram, og for et par uger siden faldt jeg over roombysarah. Det er lige min stil – jeg kunne købe mig fattig hos skønne Sarah. 

Sarah har faktisk formået at springe engro ledet over, hvilket gør hun kan sælge sine ting til gode priser, i forhold til mange andre steder. Jeg skal helt sikkert have sparret op til flere ting fra roombysarah, jeg ønsker mig et sofabord, bakker, krukker, lysestager og et smukt konsolbord – 

roombysarah er både en webshop og en fysisk butik i Hellerup. Sarah som har butikken er virkelig sød og hjælpsom, du kan sagtens få Sarah til at finde en helt unik ting til dig når hun er på indkøb.

Jeg vil rigtig gerne høre hvilken stil du har derhjemme? og hvad betyder indretning for dig?

Nu skal I se hvad jeg fandt hos Sarah i Hellerup

På dette billedet er det den smukke, unikke og gamle sorte lysestage –

og den fine lille brune bakke som lyset står på.

Her har jeg brugt den lille bakke som dekoration på en hylde.

Se lige denne smukke krukke – dem har Sarah rigtig mange forskellige af og de er alle unikke. 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit daglige fiks - morgen, middag & aften