Er I enige? 

Dette er ikke et forsvar blot en forklaring

Igår skrev jeg indlægget Er I enige, og det medførte en del kommentarer, hvilket jeg elsker :-). Men jeg har også haft tid til lige at tænke lidt over hvad I skrev, og mange sætter stor pris på min ærlighed, og at jeg tør stå frem, og fortælle om de ting som ikke altid er så rosenrøde, men der er også nogle stykker, der synes, jeg ikke er taknemmelig, og det vil jeg egentlig gerne skrive lidt om idag.

Det er ikke for at forsvare mig selv, men mere en forklaring på hvorfor jeg nogen gange har det, som jeg har det. Det sidste år har været den vildeste rejse for mig, jeg lavede tidligere et indlæg om nogle af de ting, der er sket i mit liv det sidste år, men her er en lille liste 🙂

Flyttede fra Østerbro sammen med Dino i et lejet rækkehus, tømte to lejligheder, solgt efterfølgende min lejlighed på Østerbro, jeg afmedicinerede i efteråret, købte hus, blev forlovet, har mistet Balto, flyttede i hus, igang med en større istandsættelse, blev gravid, prøver stadig at finde mig til rette her på landet, er kommet længere væk fra alt det jeg kendte, skal til at være mor…

Det er meget på et år synes jeg, og det tror jeg, er med til at jeg ikke altid lige kan finde mig selv i alt det her. Jeg har været på sygedagpenge i næsten to år, og er nu kommet på et afklaringsforløb. Jeg har stadig drømmen om at komme til at lave permanent make up, men det tager tid med kommunen, og nu har jeg flyttet kommune, så der har de også lige skulle finde ud af, hvem jeg er, men jeg trænger til at komme igang, selvom jeg ved det bliver en stor udfordring med min kroniske hovedpine.

Men tro mig jeg er også taknemmelig, jeg har en dejlig mand som elsker mig, et hus jeg får næsten lige som jeg vil have det, og en lille prinsesse i maven. Det er et mirakel, at jeg er gravid med pco, min alder osv. men min medicin som jeg bliver nødt til at tage under graviditeten giver mig nogle bekymringer, og gør at det ikke bare er en normal graviditet. Men vi er glade, og vi glæder os mere og mere jo længere jeg kommer hen, og vi kan mærke liv og er begyndt at købe ting til hende :-).’

Jeg er enormt sensitiv prøv at spørg Dino hihi.. og det gør også, at ting som andre slet ikke tænker over, høre eller ser kan påvirke mig helt enormt meget, jeg prøver at finde min vej i alt det her, både med op og ned ture, men husk vi ved aldrig helt hvodan andre har det, og jeg synes man skal passe på med at dømme folk 🙂 Just my opinion.. Nyd denne blæsende mandag det kan I tro jeg gør ??.

julianeaxen.com

Fra dagens blog kontor 🙂

 

6 kommentarer

 • Michelle

  Jeg ønsker dig alt det bedste og føler med dig når du har det hårdt.
  Som du selv skriver er det gået meget stærkt for dig det seneste år og jeg håber du får mere ro på når din datter kommer til verden. Det tror jeg er vigtigt for jeres lille families skyld.

  Jeg vil give flere af de andre ret – der er meget brok på bloggen men det ville jeg også selv gøre hvis jeg stod i din situation.

  Du skriver du endnu ikke er faldet til rette i jeres nye by? Hvad tror du der skal til? Må være svært for en smart storbykvinde at flytte til provinsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Michelle

   Tak for din besked 🙂 Jeg er ked af du ser det som brok for det er ikke sådan det er ment, jeg prøver at beskrive hvordan jeg har det i nogle givende situationer. Men derudover vil jeg give dig ret, vi skal have lidt mere ro på og vi arbejder os meget kraftigt hen imod det 🙂
   Ja det kræver lidt omstilling at flytte fra by til land, men det begynder så småt at blive bedre og bedre 🙂 I takt med at jeg ikke er sengeliggende hele tiden og kan komme lidt ud. Jeg tror bare tiden skal gå og vi kommer på plads i huset så hjælpler det 🙂
   Rigtig god weekend

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ved ikke lige om den passer her, eller i “er i enige” indlægget. Jeg lider selv af kronisk hovedpine, har dog ikke rørt så meget som en panodil under graviditeten. Det ER hårdt og ja, sorry, men du brokker dig ofte. Men det er også fedt at du tør stå frem og fortælle så ærligt om familie ambulatoriet osv.. Jeg synes ihvertfald at det er dejligt at hører nogle gennemgår det samme som jeg. Jeg “skjuler” det nok lidt for meget i dagligdagen og gør alting selvom det er hårdt. Derfor totalt ros for at du lytter så meget til dig selv, for hvad der er bedst for dig, er også bedst for baby :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Sofie tak for din besked, det er ærgerligt du ser det som brok. Ønsker dig en rigtig god graviditet og flot du ikke tager noget. Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Bjerre Jensen

  Jeg kan fuldstændig følge dig… Kæmper selv med kronisk hovedpine og nervesmerter. Ved som dig ikke, hvad fremtiden bringer med job også. Selv er jeg alenemor med 2 skønne drenge på 14 og 9 år, men fordi de er blevet større nu, er det bestemt ikke blevet lettere.. På det pratiske plan jo, men de tænker også og kan se når mor er ved at gå i panik over sine smerter… Jeg elsker at læse her og følge dig.. Synes bestemt ikke du er for meget.. Det er fordi de mennesker der siger det, ikke selv har haft smerter og sygdom inde på livet, men bare almindelig problemer som alle har. K.H. Charlotte <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Charlotte tak for din besked og de søde ord 🙂 tak fordi du læser og følger med det betyder meget. Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er I enige?