Jeg er pakket ind i en meget usexet dragt

En ny afhængighed

I løbet af mit liv, har jeg fået skabt mig flere afhængigheder – nogle bedre end andre. Det kender du sikkert alt til :-). Afhængigheder kan gå hen og blive dårlige vaner, en af mine virkelig dårlige vaner er, at jeg dagligt drikker red bull. Jeg kan sagtens drikke tre om dagen – dog uden sukker, men det er en dyr og usund vane. Men efter jeg har fået lavet min mommy make-over , har jeg ikke drukket red bull hver dag, jeg har siden d. 4 december, hvor jeg blev opereret nok drukket ca. 8 red bull, – jeg er så MEGA stolt af mig selv!

Men jeg har fået skabt mig en ny afhængighed – det er heldigvis en meget sundere og billigere afhængighed. Som nogle af jer faste læsere ved, er jeg meget glad for mine eyelash exstensions, og jeg har haft dem på i lang tid uden pause, det kan godt slide lidt på mine egne vipper. Så for at beskytte mine egne vipper, er jeg begyndt at bruge Sanzi vippeserum, det gør jeg både for at få længere vipper, så jeg også kan få længere eyelash exstensions på, og for at få fyldigere vipper.

Der findes mange forskellige mærker af vippeserum, men jeg har undersøgt markedet, og spurgt folk ind til hvilke mærke de bruger, og der er en klar enighed om at  Sanzi vippeserum er den bedste. Det helt fantastiske med Sanzi vippeserum er, at der er resultatgaranti eller pengene tilbage – så tror man på sit eget produkt! Det elsker jeg. Sanzi beauty laver også en andre lækre hudpleje produkter og bryn serum. Hvis du også vil forkæle din hud, bryn eller vipper tag et kig på Sanzi beauty produkter.

indeholder affiliate link.

 

 

2 kommentarer

  • Tina

    Godt tip, dem må jeg prøve 🙂
    Du bliver da smukkere og smukkere for hvert år der går søde Juliane.
    Ønsker du og familien en god ny uge 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er pakket ind i en meget usexet dragt